Etrafı toparlayıp toz alsam yeterli akşama yemek yaparım.
Hafta sonu Eylülü anneme bırakacağız orada arkadaşları var tatil bitmeden oynasın 2-3 gün.

Biraz da dolap içlerine giresim var ama enerji yetmiyor 😅
😁 Bende önce toparlama süpürme silme toz alma yapmam lazım . Çamaşırlar var sonra yemek 🙄

Yatak yanlarına komodin siparişi verdik
Duvar rafları da güzeldi ama su kitap telefon toka vs koyunca yer kalmıyordu.
Bu rafları da zaten başka yer için almıştım ama ölçüler tutmayınca buraya koymuştum.
Yatak hariç oda istediğim gibi tamamlandı.

Salon ve giriş bölümünde eksikler kaldı sadece zamanla tamamlarız artık
İkeadan mi aldın komodinleri canım güle güle kullan gelince foto atarsın 😊

Günaydın canım Allah yardımcınız olsun biz bile burda yanıyoruz sizi düşünemiyorum 🥺 keşke sizde Mersin'e felan gitseydiniz
Canım m büyük dershaneye başladı haftanın 6 günü gidiyor o yüzden bir yere gidemem😔😔
Biz de aynı durumdayız 🥵
Dimi yaaa😔😔
Karadeniz fanı olduğum söylenemez 😂 ama gezmek için neden olmasın İstanbul da çok güzel bir seçenek 🤩
Valla istanbul buz gibi esiyordu akşamları
Ama ben korkuyorum ya deprem olacak diye🥹🥹🥹

Yanyana oldukları için ama Mersin daha Akdeniz bolgesi gibi gelsede uzakta olması şokunu bizde yaşadık 😅
Mersin’e ben de çok gitmek istiyorum ama buraya da çok uzak 950 km😏
Yaa mikanim ❤️

Karadenize gidesin var mikan galiba 😂
Bence İstanbul daha iyi belleza gezdirir bizi 😁
Gelseniz keşke. Mikan gelir mi bilmem ama Mia sen geldiğinde şöyle bir buluşma hayalim var. Eşinin öğleye kadar otelde uyumayı sevdiğini söylemiştin. O sıra kızınla seni kaçırıp güzel bir kahvaltı yapabiliriz🤗 hem bizim kızlar da tanışır😊
Karadeniz fanı olduğum söylenemez 😂 ama gezmek için neden olmasın İstanbul da çok güzel bir seçenek 🤩
Karadeniz gezmek isterim ama havası bana göre değil hep soğuk hep yağmur😊
Canım m büyük dershaneye başladı haftanın 6 günü gidiyor o yüzden bir yere gidemem😔😔

Dimi yaaa😔😔

Valla istanbul buz gibi esiyordu akşamları
Ama ben korkuyorum ya deprem olacak diye🥹🥹🥹
Akşamları dışarı çaya çıkıyoruz arkadaşlarla serin ve esintili gerçekten. Güzel bir hava var.

Back
X