Mersin’e ben de çok gitmek istiyorum ama buraya da çok uzak 950 km😏

Gelseniz keşke. Mikan gelir mi bilmem ama Mia sen geldiğinde şöyle bir buluşma hayalim var. Eşinin öğleye kadar otelde uyumayı sevdiğini söylemiştin. O sıra kızınla seni kaçırıp güzel bir kahvaltı yapabiliriz🤗 hem bizim kızlar da tanışır😊

Karadeniz gezmek isterim ama havası bana göre değil hep soğuk hep yağmur😊

Akşamları dışarı çaya çıkıyoruz arkadaşlarla serin ve esintili gerçekten. Güzel bir hava var.
Çok güzel olurdu 🫠

Mersin’e ben de çok gitmek istiyorum ama buraya da çok uzak 950 km😏

Gelseniz keşke. Mikan gelir mi bilmem ama Mia sen geldiğinde şöyle bir buluşma hayalim var. Eşinin öğleye kadar otelde uyumayı sevdiğini söylemiştin. O sıra kızınla seni kaçırıp güzel bir kahvaltı yapabiliriz🤗 hem bizim kızlar da tanışır😊

Karadeniz gezmek isterim ama havası bana göre değil hep soğuk hep yağmur😊

Akşamları dışarı çaya çıkıyoruz arkadaşlarla serin ve esintili gerçekten. Güzel bir hava var.
Görümcem İstanbul’da gelecez bi ara ama bakalım ne zaman 🤷‍♀️

Eşim doğuya çok gitti geldi bende gidemedim.🥲
Gezme olunca enerji geliyor bize 😂
Biz Tuncelideydik çok güzel gerçekten şuan tam gezmelik yerler oralar 😍 aynen bende öyleyim ev enerjimi emiyo 😅😅 sıcaktan bı yere de çıkamıyoruz bu hafta sonu eşim çalıştı gidemedik hiç bi yere şelale varmış Salihlide oraya gitmeyi düşünüyoduk olmadı bu hafta sonu gidebiliriz inşallah

Anıtkabir’e gittim 2 kez
Sanırım Ankara’ya da 2 kez gittim
Bir daha gitsem tekrar gitmek isterim Anıtkabir’e. Başka bir yerin önemi yok orda benim için😊
Aynen bende 2 kere felan gittim. Küçükken bide hayvanat bahçesine gitmiştim Ankara'da hâlâ duruyo mudur acaba 🤔

Aslında küçük kız biraz az konuşsa turlara katılmak istiyorum günübirlik yerler 2 günlük yerler istiyorum ama cadım çok konuşuyor uçağa bindiğimizde bile önümüzdeki teyze yaka silkmişti🤣🤣🤣

Back
X