- 23 Eylül 2013
- 25.129
- 51.946
- 798
Insallah çabuk yaparlar.Bizde daha annemlerdeyiz elektrik gidip gidip geliyormuş trafo patlamış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah çabuk yaparlar.Bizde daha annemlerdeyiz elektrik gidip gidip geliyormuş trafo patlamış![]()
Aynen hayırlısı olsunEnerjinin düşük olduğunu anlaşiliyo canım. Olsun ama dediğin gibi aksilikler hep oluyo. Sağlık olsun da halledilmeyecek bişey yok![]()
Sabah gitmek daha mantıklıSabah erkenden çıkıp aldık![]()
HosgeldinizEvim eşya dolu, açmadığım çeyizliklerim kutularıyla duruyor. Bazen cinnet geçirip evin herşeyini balkondan atasım geliyor
Herşeyimin çok yeni olmasıHosgeldiniz
Sizi engelleyen durum nedir sadeleşmek için.
Herşeyimin çok yeni olması
Daha doğrusu tüm eşyalarım eski evime göre alındı. Ancak evimi satıp başka eve taşınınca eşyaların düzeni değişti. Yatak odası mobilyam sığmadı oturma odasına koymak zorunda kaldım. Eski koltuğumu da oturma odasına aldım. Yeni oturma grubu aldım vs vs. Anca çocuk olunca bu koltuğu attığımda odalarım düzene girecek sanırım.Bir kısmını hediye edebilirsiniz başta o karmaşa oluyor ama kullamadiklarinizi zamanla elerseniz ev duzeni sağlanır acele etmeyin![]()
Ne güzel plan yapmışsınız zamanla eviniz ferahlayacak mis gibiDaha doğrusu tüm eşyalarım eski evime göre alındı. Ancak evimi satıp başka eve taşınınca eşyaların düzeni değişti. Yatak odası mobilyam sığmadı oturma odasına koymak zorunda kaldım. Eski koltuğumu da oturma odasına aldım. Yeni oturma grubu aldım vs vs. Anca çocuk olunca bu koltuğu attığımda odalarım düzene girecek sanırım.
Yatak odası mobilyam çok kapsamlı 2 dolaplı. Yarısını aynı mobilyamdan bebek odası yapacağım için o zamanı bekliyorum![]()
Eline sağlık bu hafta yapma bosverEve al atmıyorum bayadır.
Yemek yaptım bugün sadece.
Bulgur pilavı
Bamya![]()