Hep mi böyleydin
Bir arkadaşım vardı o da böyleydi ama hiç pişiremezdi bile
Beraber pikniğe gittik mangalı yelledi mis gibi kokuyor dedi ama asla ağzına süremedi 🙁🙁

Hatta bir kede dönerciye gittik içine tavuk hariç malzemeleri kattırdı salata patates turşu sos filan 2 lokma yedi aklıma tavuk geliyor dedi yiyemedi bıraktı 🥹🥹
Evet canım küçüklüğümden beri böyle hiç yiyemiyorum canım cekiyo ama 😢balık yemeğe gittigimizde felan bende salata ekmek yerim 😄 tavuğu mangalda yiyemiyorum bende 😥tavuk döner tantuni yiyom ama bende tuhafim 😆😆

Hep mi böyleydin
Bir arkadaşım vardı o da böyleydi ama hiç pişiremezdi bile
Beraber pikniğe gittik mangalı yelledi mis gibi kokuyor dedi ama asla ağzına süremedi 🙁🙁

Hatta bir kede dönerciye gittik içine tavuk hariç malzemeleri kattırdı salata patates turşu sos filan 2 lokma yedi aklıma tavuk geliyor dedi yiyemedi bıraktı 🥹🥹
Canım çekti bak zurna dürüm 😄😄😄

Evet canım küçüklüğümden beri böyle hiç yiyemiyorum canım cekiyo ama 😢balık yemeğe gittigimizde felan bende salata ekmek yerim 😄 tavuğu mangalda yiyemiyorum bende 😥tavuk döner tantuni yiyom ama bende tuhafim 😆😆
O arkadaşım küçükken yemek istemezmiş annesi zorla yedirmek istermiş her kurbanda dayak yerdim diyor
Belki bu kadar üstüne gitmeseydi yiyebilirdi

Demek ki içten geliyor yiyememek

Ben aç kalırdım herhalde yemeseydim😃😃😃😃

Nerdesiniz kızlar ❤️❤️

Yemek yendi bulaşık çalıştırdım
Yarın boşaltırım
Yarın biraz ütüm var

Yemek kuru fasulye kaldı biraz yanına yeşil mercimek ısladım tereyağlı yeşil mercimekli bulgur pilavı yapacağım cacık da yaparım yarın da öyle olsun 😅😅😅

Kedişe tarak ,,,büyük kıza bir iki kırtasiye malzemesi aldım

Bugünlük böyle 🥰🥰🥰

Selamlar
Dün Eylülü anneme bıraktık doğum günü bugündü ama dün kutladık hep beraber iyi oldu.
Eşim kendine alışveriş yaptı. Ben birsey almadım 👍
Akşam da ablama gittik yeğenimin doğum gününü kutladık kedileri var öyle uysal sakin ki tüy fazla dökmüyormuş kokusu da yoktu alerji hissetmedik Eylül çok istiyordu tatil dönüşü alabiliriz.
Eylül’ün doğum günü kutlu olsun🎂

Selamlar
Dün Eylülü anneme bıraktık doğum günü bugündü ama dün kutladık hep beraber iyi oldu.
Eşim kendine alışveriş yaptı. Ben birsey almadım 👍
Akşam da ablama gittik yeğenimin doğum gününü kutladık kedileri var öyle uysal sakin ki tüy fazla dökmüyormuş kokusu da yoktu alerji hissetmedik Eylül çok istiyordu tatil dönüşü alabiliriz.
mutlu ve de sağlıklı yaşlar :KK36:

Dün camasir kurutma teli ve Eylülün şampuanı geldi. Açmadım henüz birazdan bakarım.
Bol bol dizi izledim.

Bugün biraz işim var dışarıda terzi, kuyumcu, markete gidilecek.

Dün camasir kurutma teli ve Eylülün şampuanı geldi. Açmadım henüz birazdan bakarım.
Bol bol dizi izledim.

Bugün biraz işim var dışarıda terzi, kuyumcu, markete gidilecek.
Kolay gelsin canım bugün aşırı sıcak dışarısı sabah erken gittik ama yinede çok sıcaktı

Back
X