Oturdukça yoruldum bir kahve yaptım.

Dün eşime beni erken uyandır demiştim 10 da uyandırdı ben zaten bu saatte uyanıyorum niye uyandırdın ki dedim 😅
Alarm kurmaya başlayacağım artık

Selam bugün ev silmeyeceğim dedim oturdum kaldım ama içim içimi yiyor herhalde kalkıp birazdan sileceğim😃😃😃

Trendyolda gezdim biraz clear şampuan indirimdeydi aldım
Rexona roll unum 250 teleeee olmuş yuh dedim ama aldım😃😃😃

Pazarı hallettim markete girdim 👍👍

Selam bugün ev silmeyeceğim dedim oturdum kaldım ama içim içimi yiyor herhalde kalkıp birazdan sileceğim😃😃😃

Yok artık yuh 😱 teyzem yurt dışından getirdi bu sene rollon yüz maskesi rimel felan getirmiş sağolsun 😅 Ertusa eşofman aldım bende okul aciliyo ya eksikler neden bitmiyor 😄

Güle güle kullan canım a101 den felan bakaydin rollon çok pahalı ya 250 olur mu 😂

Yok artık yuh 😱 teyzem yurt dışından getirdi bu sene rollon yüz maskesi rimel felan getirmiş sağolsun 😅 Ertusa eşofman aldım bende okul aciliyo ya eksikler neden bitmiyor 😄
Dimi ya eksik hiç bitmiyor bu ay patladım zaten😁😁😁
Ne zaman dikkat edeyim az harcayayım desem hep daha fazla harcıyorum aynı diyetteykenki gibi az yiyim dedikçe abartoyorum😃😃

Bunun kokusunu işlevini çok beğeniyorum canım var evde başla markadan ama bu olsundu😅😅
Rossmanda indirim vardı canım bı bak orda uygundu çok satanlar listesinde ki rollon biliyom onu iptal et rossmandan al 😂 baktım da stok kalmamış

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-22-16-06-43-465_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-08-22-16-06-43-465_com.android.chrome.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 41
Rossmanda indirim vardı canım bı bak orda uygundu çok satanlar listesinde ki rollon biliyom onu iptal et rossmandan al 😂 baktım da stok kalmamış
Soldaki canım işte benimki😃😃😃neyse indirim olursa haber ver stoklarım🤣🤣🤣

Back
X