Bugün de çocukların odasına el attım🙈

3 tane tek kişilik yatak vardı. Birini annem için koymuştuk ama küçük oğlum orda yatmasına izin vermedi hep yanında yatırdı annemi 🤷‍♀️
Fazladan olan yatağı çalışma odasına taşıdık. Çalışma odası ilerde kızımın odası olacak inşallah 🙏 ama o zamana kadar misafir için kullanabilirim. Çocukları yatağı bitişikti küçük korktuğu için. Onları ayırdım. Bi tane masamız vardı çalışma sandalyesi de eşimin😅 şimdilik idare eder ilerde bakarız duruma 🙈
Çok güzel olmuş bayıldım 😍😍

Bugün de böyle keyif saatim 🥰

Eklentiler

• C78A4DEA-3E93-4860-9094-BDC0A750DE4E.webp
    C78A4DEA-3E93-4860-9094-BDC0A750DE4E.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 78
Selamssss bugün ancak çamaşır yıkadım yine bütün spor ayakkabıları yıkadım 👍👍👍

Kedi maması sipariş verdim kum koku giderici aldım gitti 800 tl😁😁ayın 1 i gelemedi yaaa😅😅😅😅kızlar kumuna koku giderici alıyorum hiç koku yapmıyor bilginize 🫶🫶🫶

Kızlaaar merhaba nasılsınız 🤗
Ben bugün ikinci adımı attım, daha önce mutfaktan bazı eşyalar attım kaldırdım vs şimdide gardolabıma giriştim... Senelerdir giymediğim yeni gibi duran şeyleri dolaba koyuyorum satılırsa ne ala satılmazsa taşınırken paket yapar birine veririm diye düşünüyoruö 🤭
Şuana kadar 7 parça koydum daha Bi sürü vaaar 😁😁
Bakmak isterseniz eğer dolabıma kullanıcı adım @Tumay94

Bugün de çocukların odasına el attım🙈

3 tane tek kişilik yatak vardı. Birini annem için koymuştuk ama küçük oğlum orda yatmasına izin vermedi hep yanında yatırdı annemi 🤷‍♀️
Fazladan olan yatağı çalışma odasına taşıdık. Çalışma odası ilerde kızımın odası olacak inşallah 🙏 ama o zamana kadar misafir için kullanabilirim. Çocukları yatağı bitişikti küçük korktuğu için. Onları ayırdım. Bi tane masamız vardı çalışma sandalyesi de eşimin😅 şimdilik idare eder ilerde bakarız duruma 🙈
Çok güzel olmuş canım bi sandalyede kendine bul ilk süreçte lazım olacak 😆

Kedi maması sipariş verdim kum koku giderici aldım gitti 800 tl😁😁ayın 1 i gelemedi yaaa😅😅😅😅kızlar kumuna koku giderici alıyorum hiç koku yapmıyor bilginize 🫶🫶🫶
Bende aldım koku giderici ama daha kullanmadım hiç koku olmuyo ya hemen temizleyince

Kızlaaar merhaba nasılsınız 🤗
Ben bugün ikinci adımı attım, daha önce mutfaktan bazı eşyalar attım kaldırdım vs şimdide gardolabıma giriştim... Senelerdir giymediğim yeni gibi duran şeyleri dolaba koyuyorum satılırsa ne ala satılmazsa taşınırken paket yapar birine veririm diye düşünüyoruö 🤭
Şuana kadar 7 parça koydum daha Bi sürü vaaar 😁😁
Bakmak isterseniz eğer dolabıma kullanıcı adım @Tumay94
Eline sağlık 😍
Ohh ferah ferah olmuştur 😊

Kokulu kumlar ağır geliyor kokusu bana o yüzden soft bir ürün aldım kum kabi da filtreli sorun olmadı. lavabonun yanına sığdı birde mükemmel oldu ortalıkta durmuyor.

Selamlar hazır kıyafetleri bavula koymusken kalanlari kontrol edeyim dedim etrafı görseniz çok dağıldı başıma ağrı girdi havalar soğuyacak zaten kisliklar çıkınca yapsam daha iyi olurdu 🙄

Back
X