Bende çok severim kırtasiye alışverişini liste paylaşmadan aldım dayanamadım 😂 dosya kalem seti boya setleri silgi seti felan aldım geriye defterleri kaldı onun için öğretmeni bekliyorum 😂😂 Alışveriş yaparken ayyy bak oğlum avokadolu kaleeem vaaaar diyorum onun umru değil tabi 😆😆
Sen eşittir ben😂

Sabah kızımla erken uyandık. Salona geçtik arada kestirmişiz beraber 🤭 sonra herkes uyanınca yatağı topladım, çamaşır topladım. Kahvaltı hazırladım, topladım. Köyden patlıcan getirmiştim az kalmış onları kızarttım akşama imam bayıldı yapacağım inşallah. Bulaşık mak boşalttım doldurdum. Şimdi kahve molası ☕

Eklentiler

• IMG_6181.webp
    IMG_6181.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 68
Sizin kediler gece uyuyo mu ya geceleri uyutmuyo yaramaz 😄😄 gezinip duruyo her yeri
Doğaları gereği gece çok uyumazlar canım bazen aramıza giriyor küçükle benim bugün eşimin yanına gitti kudurdu eşim diyor yeter uyuyacam😀😀😀
Sabah kızımla erken uyandık. Salona geçtik arada kestirmişiz beraber 🤭 sonra herkes uyanınca yatağı topladım, çamaşır topladım. Kahvaltı hazırladım, topladım. Köyden patlıcan getirmiştim az kalmış onları kızarttım akşama imam bayıldı yapacağım inşallah. Bulaşık mak boşalttım doldurdum. Şimdi kahve molası ☕
Ohhh misss valla bende bugün yemekten yırttım anneme dedim içlikçfte yap bize sağolsun yapıyor🌹🌹🌹

Eylül ayı planlar

Tadilat
Evde hem düzenleme hem eleme yapmak
Kış temizliği
Eylülün okul işleri git gel ödev ve beslenme listesi hazirlamak
Kışlık ihtiyaç listesi oluşturmak

Sonra yine kişisel aktivitelere devam edeceğim.
Dolu dolu bir ay bekliyor hadi bakalım 🤦‍♀️

B
Eylül ayı planlar

Tadilat
Evde hem düzenleme hem eleme yapmak
Kış temizliği
Eylülün okul işleri git gel ödev ve beslenme listesi hazirlamak
Kışlık ihtiyaç listesi oluşturmak

Sonra yine kişisel aktivitelere devam edeceğim.
Dolu dolu bir ay bekliyor hadi bakalım 🤦‍♀️
Bende eylül ayında dinlenmeyi istiyorum😜😜😜

Eşim işe gerek yok diyor zaten sigortanı yatırıyorum 😀😀
Annem yarım gün kızına bakama m dedi zaten😃😃😃

Ortalık dağınık yaaaa😁😁toplayasım yok
Bir tek evi süpürdüm çamaşır serdim

Kızlar birazdan çıkacak dışarı küçüğe konfeti filan almak lazım onları alacaklar👍👍

Pastayı sipariş verdim🫶🫶🫶
İkramlıkları da konuştum 👍👍👍

Görseldekiyle birebir gelir inşallah

Eklentiler

• IMG_1770.webp
    IMG_1770.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 57
Back
X