Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen eşittir benBende çok severim kırtasiye alışverişini liste paylaşmadan aldım dayanamadımdosya kalem seti boya setleri silgi seti felan aldım geriye defterleri kaldı onun için öğretmeni bekliyorum
Alışveriş yaparken ayyy bak oğlum avokadolu kaleeem vaaaar diyorum onun umru değil tabi
![]()
Ben tüm mahallenin kitaplarını kaplardım hobi olarak zamanında
Onları etiketlemek kaplaması depolanması ve düzenli tutulması geliyor aklıma
Çabuk yırtılıyor ama ondan alacağım diğer türlü yapmak çok zor.Hazır kap aldım ben ilk defa nasıldır acaba hiç denemedim daha önce .
Keşke yakın olsak gelirken getireyim bariBen tüm mahallenin kitaplarını kaplardım hobi olarak zamanında![]()
Doğaları gereği gece çok uyumazlar canım bazen aramıza giriyor küçükle benim bugün eşimin yanına gitti kudurdu eşim diyor yeter uyuyacamSizin kediler gece uyuyo mu ya geceleri uyutmuyo yaramazgezinip duruyo her yeri
Ohhh misss valla bende bugün yemekten yırttım anneme dedim içlikçfte yap bize sağolsun yapıyorSabah kızımla erken uyandık. Salona geçtik arada kestirmişiz berabersonra herkes uyanınca yatağı topladım, çamaşır topladım. Kahvaltı hazırladım, topladım. Köyden patlıcan getirmiştim az kalmış onları kızarttım akşama imam bayıldı yapacağım inşallah. Bulaşık mak boşalttım doldurdum. Şimdi kahve molası
️
Getir getir 2 dakika da yaparım, dönerken teslim alırsınızKeşke yakın olsak gelirken getireyim bari![]()
Getir getir 2 dakika da yaparım, dönerken teslim alırsınız![]()
Bende eylül ayında dinlenmeyi istiyorumEylül ayı planlar
Tadilat
Evde hem düzenleme hem eleme yapmak
Kış temizliği
Eylülün okul işleri git gel ödev ve beslenme listesi hazirlamak
Kışlık ihtiyaç listesi oluşturmak
Sonra yine kişisel aktivitelere devam edeceğim.
Dolu dolu bir ay bekliyor hadi bakalım![]()
Size iyi eğlenceler30 kişilik olacak ektra bir pasta daha alacağım yetmeyebilir
Cumartesiyi hayırlısıyla atlatalım inşallahhh
Teşekkür ederim canımSize iyi eğlenceler![]()
Pasta gelince foto at çok merak ederimPastayı sipariş verdim
İkramlıkları da konuştum
Görseldekiyle birebir gelir inşallah