Hatta yarın bir şort daha alayım diyorum 1 tane yeterli gelmeyebilir diye 😅

Scss94 Scss94 Eylül ayı geldi sen nerdesin 😊
Kmsl Hnd Kmsl Hnd doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara
Mikan Mikan geliyorum 😂

Kızlar kendinize iyi bakın 🙋‍♀️
Haftaya görüşürüz ❤️
Valla bunu yazmaya geldim
Scss94 Scss94 Eylül de geldi çattı ne yapıyorsun? Yeni buzdolabınla aşk yasamayı bırak. Derhal uzaklaş ordan 😂

Mia- Mia- 1 hafta buralara uğramayacak mısın? Arada bir foto atarsın sanmıştım😏

[/QUOTE]
😆😆 ben altı başka bı mağazadan aldım hemen yırtılıyo normal eşofman altı aldim 2 tane uzun üst vardı biri kısa geljr kesin 1 tane daha alırım yeter
Valla bunu yazmaya geldim
Scss94 Scss94 Eylül de geldi çattı ne yapıyorsun? Yeni buzdolabınla aşk yasamayı bırak. Derhal uzaklaş ordan 😂

Mia- Mia- 1 hafta buralara uğramayacak mısın? Arada bir foto atarsın sanmıştım😏
Canım
Kmsl Hnd Kmsl Hnd nin doğum günü partisi bitsin diye bekliyorum bugün son günümüz 😂😂 spor malzemelerimi çıkardıım motivasyonum da tamaaaaam yarın başlıyorum 😄 yarın Efese gidiyoruz bol yürümüş olurum gelince de biraz karın antrenmani yaparım 😆😆

😆😆 ben altı başka bı mağazadan aldım hemen yırtılıyo normal eşofman altı aldim 2 tane uzun üst vardı biri kısa geljr kesin 1 tane daha alırım yeter
Canım
Kmsl Hnd Kmsl Hnd nin doğum günü partisi bitsin diye bekliyorum bugün son günümüz 😂😂 spor malzemelerimi çıkardıım motivasyonum da tamaaaaam yarın başlıyorum 😄 yarın Efese gidiyoruz bol yürümüş olurum gelince de biraz karın antrenmani yaparım 😆😆
[/QUOTE]

Ben de Leslie ile başlayacağım bugün ama yetmez valla benim ağzımı tutmam lazım ☹️

Dönüşte daha yorgun olacağım 😂
Çiçekleri sulayip çöpleri atmam gerek eve gelince aksiyon istemiyorum 🙄 zaten patatesler bozulmuş tanımadığımız birinden almıştı eşim altta olunca görmemişim sepeti falan yıkadım 🤦‍♀️
Nevresimler değişti
Az işim kaldı sözde yaptıkça çoğalıyor sanki 😅
Ayyy patates bozulunca çok kötü kokuyo yaa😥

Bugün çocukların kitaplığını temizleyip düzenledim kitap okuma işinin oğluma geçeceği günü iple çekiyorum 😂

Çalışma odasındaki dolabı baştan aşağı boşaltıl temizleyip düzenledim ki bu iş çok büyüyordu gözümde 😮‍💨

Çamaşır nevresim değişme işleri

WCler lavabolar yıkandı

Biraz kişisel bakım yapacağım bugün yarın sahalara dönüyorum sınav görevim var 😁

Canım
[/QUOTE]
Geldim geldimmm😅😅😅

Back
X