Aynen bizim kedi de kizginliga girdi çok zor geçti veterinere gittik Ocak gibi kisirlastircaz çok zor geçiyomus dişilerde . Atlattık şükürKedi sagolsun 7 de yatagi tırmalıyor ses çıkarıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bizim kedi de kizginliga girdi çok zor geçti veterinere gittik Ocak gibi kisirlastircaz çok zor geçiyomus dişilerde . Atlattık şükürKedi sagolsun 7 de yatagi tırmalıyor ses çıkarıyor![]()
Benim mutfakta elenecek yok alınacak çokEvet geleneksel sadelik düzen temizlik günleri başlatıyorum
Normalde kiyafetlerden başlardım ama henüz kışlık kıyafetleri çıkaramadım.
O yüzden mutfaktan başlamaya karar verdim.
Evet o taraflar sıcaktır hala kışın nasıl oluyor Adana ılık mi soğuk mu
Şortla üşüdüm bugün sezon kapanıyor bizde![]()
Bizde 7 aylıkken yaptırmayı düşünüyoruz şuan 3 aylikAynen bizim kedi de kizginliga girdi çok zor geçti veterinere gittik Ocak gibi kisirlastircaz çok zor geçiyomus dişilerde . Atlattık şükür![]()
Olsun çıkar yine birkaç şeyBenim mutfakta elenecek yok alınacak çok![]()
Yaptirin canım sahipleri yaptırmamış bizim kediyi yazık ben ilk kez şahit oldum yani nasıl dayandılar öyle görmeye aradık söyledik 3 ayda bir oluyo öyle diyoBizde 7 aylıkken yaptırmayı düşünüyoruz şuan 3 aylik
Yani aslında yıpranmış bi tepsim var onu atabilirim başka kase tabak var kırılmıştı kenarları oğlumun odasına el atıyorum bugün kuculenleri ayırdım oyuncaklardan eleme yapcam. Aldığımız dergileri felan biriktiriyo atmama izin vermiyo hiç bişeyiOlsun çıkar yine birkaç şey![]()
Aynen birde etrafa koku birakiyorlarmis ben onunla nasıl başa çıkarım bilemiyorum önlem almak gerekYaptirin canım sahipleri yaptırmamış bizim kediyi yazık ben ilk kez şahit oldum yani nasıl dayandılar öyle görmeye aradık söyledik 3 ayda bir oluyo öyle diyoneden yaptirmadiniz dedik sahiplendirmesi zor oluyomusmus da kisirlastirinca
Kolay gelsinYani aslında yıpranmış bi tepsim var onu atabilirim başka kase tabak var kırılmıştı kenarları oğlumun odasına el atıyorum bugün kuculenleri ayırdım oyuncaklardan eleme yapcam. Aldığımız dergileri felan biriktiriyo atmama izin vermiyo hiç bişeyi![]()
Koku nasıl birakiyolarmis ki öyle bişey olmadı biz de sadece ağliyo gibi bağırdı çok uyuyamadi hiç tuhaf yürümeye felan başladı 4 gün sürdü sadece ilgilenince keyfi yerine geliyordu çok yorucuydu onun için de benim için de zor geçtiAynen birde etrafa koku birakiyorlarmis ben onunla nasıl başa çıkarım bilemiyorum önlem almak gerek
Kedi bakan bir tanıdık söyledi.Koku nasıl birakiyolarmis ki öyle bişey olmadı biz de sadece ağliyo gibi bağırdı çok uyuyamadi hiç tuhaf yürümeye felan başladı 4 gün sürdü sadece ilgilenince keyfi yerine geliyordu çok yorucuydu onun için de benim için de zor geçti![]()
Sen deyince baktım şimdi akıllı kızım yapmadı öyle şeylerKedi bakan bir tanıdık söyledi.
Sonra internetten baktım baya zor bir konu![]()
Çok tatlılar amasanırım erkek kedilerde koku bırakma (kokulu idrar) olayı oluyor mia, dişi miydi sizinki?
kedi sahiplenmiyorsam bundandır. bahçedeki kedilerle devam ben![]()
yaa mikan çocukluk travmam ya, evcil hayvanımızı kaybettiğimizde çok çok üzülmüştük, sonra bi daha hiç bir şeye bağlanmak istemedim bende.Evcil hayvan sahiplenmek göründüğünden daha karmaşık bir konu. Çok fazla detay var. Açıkçası köpek deneyimimizden sonra bir daha böyle bir işe girişebileceğimi zannetmiyorum![]()