Planlama konusuna gelirsek şu ara market listemi telefondan takip ediyorum notlar bölümünü kullanıyorum baya pratik oluyor sonuçta telefon hep yanımızda.
Bir sonraki yıl ajanda almazsam takvim bölümünü kullanmayı düşünüyorum.

Selam kızlar 😍 oğlumu bıraktım geldim okulu değiştiği için baya endişeliydi rahatlatmaya çalıştım sohbet ettik beklerken.
Öğretmenini görünce nasıl sevindi teneffüs hiç olmasa keşke diyo 🥺 Aklım onda öğlen arası olunca görüyodum en azından şimdi gidip teneffüslerde bakasim var kendimi tutuyorum 😁
Neyse geldim eve sporumu yaptiiim her yerim nasıl ağrıyo şimdi bakım yapcam birazcık kendimle ilgileneyim ev berbat dün kışlık biseyler yaptım her şey dağınık ama sorun yok yarın detaylı temizliğe basliycam

Selam kızlar bizde 11 gibi uyandık kahvaltı yapıp kızı okula bıraktım
Anneme gittim anneannemin 52 sini yaptı misafir vardı uemek çay kahve derken kalktım kızı aldım eve gedlim
Ama bugün boğazım ağrıyor vücudumda ağrımaya başladı niye bilmiyorum ilaç içtim

Bugün çok güzel yağmur yağdı inşallah artık klima mevsimin kapatmak istiyorum😅😅😅

Selam kızlar
Bugün KV ile atma işine devam ettik.
İki lastikli çarşaf
Banyo paspası
Bolca giysi
Eşimin kıyafetlerinden epey eleme yaptık.
Ayırdığım tabak çanaklar duruyodu onları da atmıştık.
Oğlumun iki şapkasını attım.
Duvar vitrin aksesuarı attım.
Daha yolun başındayım.
Şişme yatağı attım.

Bugün aslında dinlenmek istiyordum ama aklımda sürekli yapılacak yerleri düşünürken buluyordum.
Sonra sırayla her cekmeceye dolaba bakıp eleme düzenleme yaptım.
Bütün elenecek atılacak ve düşünmem gereken eşyaları büyük odaya koydum kaos ortamı gibi oldu ama diğer alanlar acayip ferahladı.

Günaydın kızlar 😍 fare izliyodu içine mi kaçtı diye bakıyo 😁😁

Eklentiler

• IMG_20230912_122127.webp
    IMG_20230912_122127.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 61
Selamlar
Bugün son kez dolapları kontrol edip
Dağıttığım büyük odadaki eşyaları elden geçirdim
3 poşet atılacak eşya çıktı
4 büyük poşet eleme yaptım ablama bıraktım.
1 kutu eşimin iş yerine bıraktım.

Banyo bornozlari yıkandı
Ayakkabılar yıkandı
Banyo kilimi yikanacak birazdan
Robot etrafı süpürüyor

Gunluk işleri yapamadım
Bazı eşyalar da yerine yerleşmeyi bekliyor
Akşama kadar evi toparlayıp temizlerim
Sonra bir süre detaya girmeyi düşünmüyorum
Tadilat sonrası halıları yıkamaya verir koltuk perde yıkarım kapıları falan silerim biter.

Selamlar
Bugün son kez dolapları kontrol edip
Dağıttığım büyük odadaki eşyaları elden geçirdim
3 poşet atılacak eşya çıktı
4 büyük poşet eleme yaptım ablama bıraktım.
1 kutu eşimin iş yerine bıraktım.

Banyo bornozlari yıkandı
Ayakkabılar yıkandı
Banyo kilimi yikanacak birazdan
Robot etrafı süpürüyor

Gunluk işleri yapamadım
Bazı eşyalar da yerine yerleşmeyi bekliyor
Akşama kadar evi toparlayıp temizlerim
Sonra bir süre detaya girmeyi düşünmüyorum
Tadilat sonrası halıları yıkamaya verir koltuk perde yıkarım kapıları falan silerim biter.
Süpersin canım tadilat nereye yapılacak bende bugün başlıyorum detaylı temizliğe bakalım kaç gün sürecek

Hergun az az iş belirlesen de olur sonra motive oldukça hızlanırsın zaten.
Önce bi toparlayıp süpürüp sileyim sonra detaya gircem arkadaş aradı çocuğu bıraktı şimdi sürekli aynı şeyi yapiyo ya şu hayır demeyi tam anlamıyla öğrenmem gerek 😥 1 kere 2 kere olsa neyse ama 35 kere de çocuk bakmak zorunda mıyım ben istesem zaten 2 . Çocuğu yapcam . Ben her yere çocuğumla gittim bugüne kadar 🙄 sinirlendim neyse 😁

Dedim canım cocugu bıraktım her yer çok kötü dedim gerçekten de öyle her şey yikaniyo şuan yerde halı yok mutfak dağınık ben öyle şeylere takilmam dedi iyi dedim zaten kapidayim diyo 😐
temizlik yapacağım deseydin ya, böyle düşüncesiz insanlara sinir oluyorum

Back
X