• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar❤️❤️❤️
Mia- Mia- ve Scss94 Scss94 kızlar sizi sessiz görüyorum umarım bir sıkıntı yoktur🫶🫶🫶
Rehber öğretmeni de gelmiş çok iyi alanında dedi bakalım görüşecekler ama öğretmenine açılmaya başlamış o yüzden hemen gitmesini istemiyorum dedi bana güveni sarsılmasın dedi anlattıklarını başkalarına anlattigimi düşünmesin dedi

Canım ben iyi değilim yorgunum çok . Oğluma canim sıkılıyor çok bide. Dün okuldan Almaya gittim çıkışta bile ağlıyordu. Öğretmeni aradı eve geldiğimizde. Ertuğrulun ağlama sebebini söyledim biseyler anlattı ama geçiştirmek için anlatmış. Öğretmeni sebebin o olduğunu düşünmüyorum dedi. Yarım saat önce ağladı yine istemiyorum gitmek diye. Sıkıntı olan durumu çözmeye yardımcı olmak istiyorum bana anlatmalisin felan diye konuştum sürekli yok anlatmiyo bişey . Çok üzülüyorum her gün agliyo çocuk içinde bişey var anlatmiyo gibi hissediyorum. Öğretmenine ufak ufak açılmaya başlamış korkularının olduğunu söylemiş. Çok farklı bı çocuk dedi ama duygusal gelişimi geriden geliyo dedi öyle işte 😔
Off canım benim ya 🥺 neymiş peki korkuları vs
Öğretmeninizin ilgili olmasına çok sevindim
Umarım bir an önce çözülür sorun 😔🙏

Off canım benim ya 🥺 neymiş peki korkuları vs
Öğretmeninizin ilgili olmasına çok sevindim
Umarım bir an önce çözülür sorun 😔🙏
Aynen öyle öğretmenini çok seviyorum çok ilgili Her sorumuza hemen cevap veriyo. Çocukların hepsini gözlemliyo ailelerle iletişim içinde hep sağolsun. İnşallah canım çözülür inşallah saçlarım bı haftada beyazladi 😅

Aynen öyle öğretmenini çok seviyorum çok ilgili Her sorumuza hemen cevap veriyo. Çocukların hepsini gözlemliyo ailelerle iletişim içinde hep sağolsun. İnşallah canım çözülür inşallah saçlarım bı haftada beyazladi 😅
Öğretmeni değişmedi ama değil mi? Yine geçen seneki öğretmen.

Canım ben iyi değilim yorgunum çok . Oğluma canim sıkılıyor çok bide. Dün okuldan Almaya gittim çıkışta bile ağlıyordu. Öğretmeni aradı eve geldiğimizde. Ertuğrulun ağlama sebebini söyledim biseyler anlattı ama geçiştirmek için anlatmış. Öğretmeni sebebin o olduğunu düşünmüyorum dedi. Yarım saat önce ağladı yine istemiyorum gitmek diye. Sıkıntı olan durumu çözmeye yardımcı olmak istiyorum bana anlatmalisin felan diye konuştum sürekli yok anlatmiyo bişey . Çok üzülüyorum her gün agliyo çocuk içinde bişey var anlatmiyo gibi hissediyorum. Öğretmenine ufak ufak açılmaya başlamış korkularının olduğunu söylemiş. Çok farklı bı çocuk dedi ama duygusal gelişimi geriden geliyo dedi öyle işte 😔
Yaaaa kuzum benim ❤️❤️❤️

Tenefüslerde napıyor arkadaşlarıyla arası nasıl ders yapmak istiyor mu

Bekle bakalım öğretmenine anlatsın biraz belki de gerçekten onu çok etkileyen birşey var akran zorbalığı filan olabilr mi acaba
Benim de boğaz yanmaya başladı yine 🤦‍♀️ geçiş mevsimi bu açıdan çok zorlu geçiyor ben eskiden bu kadar hasta olmazdım ya 😞
Geçmiş olsun canım ortalıkda salgın var herkes kış gelmeden dökülmeye başladı🥹🥹🥹

Yaaaa kuzum benim ❤️❤️❤️

Bekle bakalım öğretmenine anlatsın biraz belki de gerçekten onu çok etkileyen birşey var akran zorbalığı filan olabilr mi acaba

Geçmiş olsun canım ortalıkda salgın var herkes kış gelmeden dökülmeye başladı🥹🥹🥹
Teşekkür ederim ☺️

Yaaaa kuzum benim ❤️❤️❤️

Arkadaşlarıyla arasi güzel 3 tane arkadaşı varmış onlarla oynuyolar. Benim de aklımda cevapsız sorular hep canım bilmiyorum ki anlatmiyo hiç 🥺 Dersleri güzel gidiyo o konuda problem yok şimdilik 😅

Arkadaşlarıyla arasi güzel 3 tane arkadaşı varmış onlarla oynuyolar. Benim de aklımda cevapsız sorular hep canım bilmiyorum ki anlatmiyo hiç 🥺 Dersleri güzel gidiyo o konuda problem yok şimdilik 😅
Anladım canım inşallah daha iyi olur zamanla🤲🤲

Günaydın kızlar büyük kız okula giderken uyanıyorum sonra uykum gelmiyor biraz telefona takılıyom tam uyuyorum tekrar bu defa da küçüğüm uyanıyor😅😅😅

Hamur yoğurdum sosisli poğaça yapacağım küçük kızın beslenmesine 🤪🤪

Back
X