Rehber öğretmeni de gelmiş çok iyi alanında dedi bakalım görüşecekler ama öğretmenine açılmaya başlamış o yüzden hemen gitmesini istemiyorum dedi bana güveni sarsılmasın dedi anlattıklarını başkalarına anlattigimi düşünmesin dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rehber öğretmeni de gelmiş çok iyi alanında dedi bakalım görüşecekler ama öğretmenine açılmaya başlamış o yüzden hemen gitmesini istemiyorum dedi bana güveni sarsılmasın dedi anlattıklarını başkalarına anlattigimi düşünmesin dedi
Off canım benim yaCanım ben iyi değilim yorgunum çok . Oğluma canim sıkılıyor çok bide. Dün okuldan Almaya gittim çıkışta bile ağlıyordu. Öğretmeni aradı eve geldiğimizde. Ertuğrulun ağlama sebebini söyledim biseyler anlattı ama geçiştirmek için anlatmış. Öğretmeni sebebin o olduğunu düşünmüyorum dedi. Yarım saat önce ağladı yine istemiyorum gitmek diye. Sıkıntı olan durumu çözmeye yardımcı olmak istiyorum bana anlatmalisin felan diye konuştum sürekli yok anlatmiyo bişey . Çok üzülüyorum her gün agliyo çocuk içinde bişey var anlatmiyo gibi hissediyorum. Öğretmenine ufak ufak açılmaya başlamış korkularının olduğunu söylemiş. Çok farklı bı çocuk dedi ama duygusal gelişimi geriden geliyo dedi öyle işte![]()
Aynen öyle öğretmenini çok seviyorum çok ilgili Her sorumuza hemen cevap veriyo. Çocukların hepsini gözlemliyo ailelerle iletişim içinde hep sağolsun. İnşallah canım çözülür inşallah saçlarım bı haftada beyazladiOff canım benim yaneymiş peki korkuları vs
Öğretmeninizin ilgili olmasına çok sevindim
Umarım bir an önce çözülür sorun![]()
Yaa sen daha yeni iyileşmistinBenim de boğaz yanmaya başladı yinegeçiş mevsimi bu açıdan çok zorlu geçiyor ben eskiden bu kadar hasta olmazdım ya
![]()
Poyraz esiyordu günlerdir o etkiledi sanırımYaa sen daha yeni iyileşmistin![]()
Poyraz esiyordu günlerdir o etkiledi sanırım![]()
Öğretmeni değişmedi ama değil mi? Yine geçen seneki öğretmen.Aynen öyle öğretmenini çok seviyorum çok ilgili Her sorumuza hemen cevap veriyo. Çocukların hepsini gözlemliyo ailelerle iletişim içinde hep sağolsun. İnşallah canım çözülür inşallah saçlarım bı haftada beyazladi![]()
Yok değişmedi canım 1. Sınıfta da böyle yapmıştı öğretmeninden ayrı kalmak istemiyo. Kadın nöbetçi oluyo üst katta hemen yanına çıkıyormuş tenefüsteÖğretmeni değişmedi ama değil mi? Yine geçen seneki öğretmen.
Yaaaa kuzum benimCanım ben iyi değilim yorgunum çok . Oğluma canim sıkılıyor çok bide. Dün okuldan Almaya gittim çıkışta bile ağlıyordu. Öğretmeni aradı eve geldiğimizde. Ertuğrulun ağlama sebebini söyledim biseyler anlattı ama geçiştirmek için anlatmış. Öğretmeni sebebin o olduğunu düşünmüyorum dedi. Yarım saat önce ağladı yine istemiyorum gitmek diye. Sıkıntı olan durumu çözmeye yardımcı olmak istiyorum bana anlatmalisin felan diye konuştum sürekli yok anlatmiyo bişey . Çok üzülüyorum her gün agliyo çocuk içinde bişey var anlatmiyo gibi hissediyorum. Öğretmenine ufak ufak açılmaya başlamış korkularının olduğunu söylemiş. Çok farklı bı çocuk dedi ama duygusal gelişimi geriden geliyo dedi öyle işte![]()
Geçmiş olsun canım ortalıkda salgın var herkes kış gelmeden dökülmeye başladıBenim de boğaz yanmaya başladı yinegeçiş mevsimi bu açıdan çok zorlu geçiyor ben eskiden bu kadar hasta olmazdım ya
![]()
Teşekkür ederimYaaaa kuzum benim
Tenefüslerde napıyor arkadaşlarıyla arası nasıl ders yapmak istiyor mu
Bekle bakalım öğretmenine anlatsın biraz belki de gerçekten onu çok etkileyen birşey var akran zorbalığı filan olabilr mi acaba
Geçmiş olsun canım ortalıkda salgın var herkes kış gelmeden dökülmeye başladı![]()
Arkadaşlarıyla arasi güzel 3 tane arkadaşı varmış onlarla oynuyolar. Benim de aklımda cevapsız sorular hep canım bilmiyorum ki anlatmiyo hiçYaaaa kuzum benim
Tenefüslerde napıyor arkadaşlarıyla arası nasıl ders yapmak istiyor mu
Bekle bakalım öğretmenine anlatsın biraz belki de gerçekten onu çok etkileyen birşey var akran zorbalığı filan olabilr mi acaba
Geçmiş olsun canım ortalıkda salgın var herkes kış gelmeden dökülmeye başladı![]()
Anladım canım inşallah daha iyi olur zamanlaArkadaşlarıyla arasi güzel 3 tane arkadaşı varmış onlarla oynuyolar. Benim de aklımda cevapsız sorular hep canım bilmiyorum ki anlatmiyo hiçDersleri güzel gidiyo o konuda problem yok şimdilik
![]()
Tamama canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsinSagolun kızlar
Fırsat buldukça uyuyorum uyanıyorum
Kafam iyi değil sersem gibiyim
Okuyorum sizi![]()