• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Scss94 Scss94 canım 10 kg mu 1 ay gitmeden bitti
Aslında yetmesi lazım bir ay ben 20 kg almıştım istanbuldan geldiğimizde 1.5 ay oldu 15 gün daha yeter

Bir de kızlar siz kumu nasıl temizliyorsunuz ben hergün alıyorum 10 günde bir kumunu tamamen döküp yıkıyorum temiz kum katıyorum
Her gün ben yapar yapmaz temizliyorum canım temizle diye bağırıyor zaten yapınca 😅😅

Kızlar selam ilham verici hesaplar takip ediyor musunuz instagram ya da youtube'da? İnternet kullanımım çok fazla değil açıkcası, ınstagram'ı yereldeki etkinlikleri filan takip için kullanıyorum. Önereceğiniz hesaplar var mı? Koreli youtuberı izliyorum arada hamimommy 😁 O tarz bir şeyler arıyorum.

sessizmanifesto sessizmanifesto
Elainamich takip ediyorum.
Tarzı videoları cok hoşuma gidiyor.
Başka öyle ilgimi çeken hesap yok.
Birde itsmesafiye storylerini severim.
Bakayım bunlara teşekkürler 😘 Elainamich hoşuma gitti. Seviyorum böyle günlük vlogları.

Ben şuan uzanıyorum elimde kitabım var teyzeme evlilik terapistligi yapıyorum bi yandan buraya yazıyorum 😆😆 dizi film izlemiyorum bayadir dizi kalmadı 🥺
Şu an who is erin carter? A başladım, sürükleyici mini gerilim dizilerini çok seviyorum, çocuklar yatınca 1 bölüm falan, günün yorgunluğunu atıyorum, izlerken de serumlarımı kremlerimi falan sürüyorum😂

Şu an who is erin carter? A başladım, sürükleyici mini gerilim dizilerini çok seviyorum, çocuklar yatınca 1 bölüm falan, günün yorgunluğunu atıyorum, izlerken de serumlarımı kremlerimi falan sürüyorum😂
Ne güzel bende bakayım who is Ferhunde güven ? 😂izlemek istemiyorum yeni bitti daha 😆

Burası biraz kontrolden çıktı 😅

Eklentiler

• 20230922_121332.webp
    20230922_121332.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 47
Selamlar
Saçıma maske yüzüme maske yaptım ama kurumuş gibiydi onu ayiklarken tüm cekmeceyi elden geçirmeye başladım. Daha yarım kaldı bitmedi.

Back
X