Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunGünaydın
Sizler kediden bahsettikçe benim gözümde kızım canlanıyor ama benim ki gece uyumuyor
Okuldayım nöbet günü yorucu geçiyor. Arada boşluklarım var da dinleyebiliyorum çok şükür
Küçük oğlan hasta 2 gündür evde. Büyük de bugün öğretmeni hasta göndermeyin dedi evde. Annem pazartesi başlayacak fizik tedaviye. İnşallah iyi olur o iyi olmayınca ben de mod olarak düşüyorum. Bu aralar gergin sinirli bi ruh halindeyim. Kullandığım ilaçlar var onlar mı yapıyor anlamadım. Yarın kahvaltıya misafirim gelecek akşamdan bir şeyler yapmam lazım. Var mı kahvaltılık değişik pratik tarifler![]()
Sigara böreği sarayım dedim ben de akşamdan sararım sabah fırına ya da yağda kızartırımGeçmiş olsun
Peynirli veya patatesli börek olabilir akşam yaparsın sabah pisirirsin.
Tava böreği var o da güzel oluyor hem pratik
Ben çocuklu misafir varsa mutlaka pankek yapıyorumSigara böreği sarayım dedim ben de akşamdan sararım sabah fırına ya da yağda kızartırım
Annene çok geçmiş olsun MikancımSigara böreği sarayım dedim ben de akşamdan sararım sabah fırına ya da yağda kızartırım
Çok iyi fikir ben de waffle mı yapsam dedim çünkü tavada hep yakıyorum waffleı tost makinesinde yapınca yapışmıyorBen çocuklu misafir varsa mutlaka pankek yapıyorum
Üzerine de çikolatayı döküyorum
Onu yer mi bunu yer mi derdı olmuyor her türlü yeniyor![]()
Çok teşekkür ederim gerçekten öyle inşallah ağrıları diner de o da ben de rahatlarızAnnene çok geçmiş olsun Mikancım
Seni çok iyi anlıyorum ben de annem yada babam hapşursa tedirgin oluyorum
İnşallah biran önce iyi olur![]()
Çok iyi fikir ben de waffle mı yapsam dedim çünkü tavada hep yakıyorum waffleı tost makinesinde yapınca yapışmıyor
Çok teşekkür ederim gerçekten öyle inşallah ağrıları diner de o da ben de rahatlarız![]()
Ayy çok güzelmiş hemen sepete ekledim![]()
Rossel Yüz Emojili 28 Cm Granit Döküm Pankek Tavası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rossel Yüz Emojili 28 Cm Granit Döküm Pankek Tavası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben etrafımda çocugu olanlara hep bu tavadan hediye ettim
Çok güzel oluyor tavsiye ederim
Senin minikler de sevecektir bence
Kolay gelsin dikkat et kendineGünaydinBugün temizlik günüm biraz toparladım evi oğlum okula gidince sil süpür yaparım. Boğazım çok agriyo hasta olacak gibiyim evimiz teras kat çok soğuk ısınmıyor
![]()
Dün kızım ödev yaparken diğer dolapları kontrol ettim birkaç birsey eledim kitap kıyafet.Bende oğlanın dolabından biseyler eledim kışa girmeden eleme yapmıştım şimdi olmayanlar var onları ayırdım. Bide kitaplarına felan bakarım bugün
Sağol canim etrafı toparladım kahvemi içiyorumKolay gelsin sana da canım![]()
Kolay gelsinGünaydın
Çocuklar okula gitti. Biraz daha uyudum sabah. Kahvaltı yaptık.
Çamaşır sereceğim şimdi.
Üst katı süpüreceğim.
Çamaşır toplayıp katlayacağım.
Eline sağlıkGünaydın herkese
Ben de etrafı toplayıp kahvaltı yaptım şimdilik.