• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağol canim etrafı toparladım kahvemi içiyorum😊
Birazdan bir dolap seçeceğim düzenlemek için 😅
Bende temizliğimi bitirince dolap seçmeye başlayayım. Sizin sayenizde kaos olmadan temizlik yapmayı öğrendim 🥰 Normalde önce dolapları boşaltırdim ev savaş alanı olsa da 😂😂😂

Bende temizliğimi bitirince dolap seçmeye başlayayım. Sizin sayenizde kaos olmadan temizlik yapmayı öğrendim 🥰 Normalde önce dolapları boşaltırdim ev savaş alanı olsa da 😂😂😂
Öyle çok yorucu oluyor ve ilerlemiyor işler.
Böyle yapınca yorulmadan adım adım gidiyorsun.
😊 Birlikte öğrendik.

Lavabo dolabını kontrol ettim birkaç atılacak çıktı
Eksikler tamamlandı.
Dis macunu eşim sipariş vermişti.
Sivi sabun alınacak büyük boy alıyorum uzun süre yetiyor

Gr altın ve 50 euro aldım
Ocak ayı hedeflerine ulaştım
Seneye alışveriş yapmak dileğiyle 😅

Eklentiler

• 20240115_133408.webp
    20240115_133408.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 44
Kızımla resim yaptık
Etraftaki boya lekelerini temizledim
Birazdan yemek yaparım
Akşamda kitap okurum. Birkaç gün ara verdim artık günlük okumaya devam edeceğim
Scss94 Scss94 kaçıncı sayfadasın

Okul sonrası kızım arkadaşlarını çağırmak istedi. Ben de çağırdım anneleriyle. 4 kadın 6 çocuk vakit geçirdik. Biz çay, kahve içip sohbet ederken onlar da oynadılar. Sonra ortalık toplama, yemek, ödev derken gün bitti.

Selam kızlar Dün hava temizleyici ve nem önleyici makine aldık özellikle kızımın odası için istedim.
Umarım faydası olur.

Sabahta bardak kırıldı mutfakta çay oldu dolaplar zaten kirliydi 😅bugün mutfak dolaplarinin bir kısmını veya tamamını yaparım duruma göre

Ben fotoyu görünce çok şaşırmıştım uslu uslu yatıyordu😂
Benim kızım da hiç izin vermiyor
Aldıklarımı verdim başkalarına mecburen
😄😄 Normalde çok uslu bilerek yapmadı kızım bazen bişey görmüş gibi ordan oraya zipliyolar ya öyle bi anda masaya zıplayınca oldu . beni izler hep kızım bak öpesim geldi 😍😍

Back
X