Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlı tipini yerim onunOyun oynarken oyunun üstüne gelip yattığı da oluyo tabi![]()
Çok tatlı tipini yerim onun
Bizimki de aynı
Oyun oynayalım başımızda oğlum ödev yapsın kitabın üzerinde
Bir kaç gündür tv üzerinde yatıyor
Sarılıyor tv ye
Tam deli bu kediler
Otoparkta beslediğim var bitanearabamı öğrenmiş görünce koşarak geliyor
Geçen gün eşim götürmüştü benim arabayı koşmuş gelmiş hemen
Seni göremeyince geri koşarak uzaklaştı diyor
Mamayı da kimin verdiğini biliyor
İşte bende evdekinden görmediğim sevgiyi dısarılarda arıyorum![]()
Ellerine sağlıkMutfağın bir kısmını yapabildim.
Yarın devam ederim.
Atılacak birsey çıkmadı.
42. SayfadayimEllerine sağlıkMia sen kaçıncı sayfadasin çok şükür Anna Karenina trenden indi
![]()
Evlenecek mi onlar42. Sayfadayim![]()
Levin evlense de kurtulsak amma uzattılar konuyu.
Anna nin abisinden baldızını istemeye geldi akşam yemekte söyleyecek ben oradayım dahaEvlenecek mi onlarbenim okuduğum Anna Karenina 100 sayfa bişeydi Levin yoktu onda öyle bı karakter hatırlamıyorum hiç
keşke olmayaydi bu kitapta da
![]()
Ben orayı geçtim spoiler vermeyim ya da vereyim o sayfaları atlaAnna nin abisinden baldızını istemeye geldi akşam yemekte söyleyecek ben oradayım daha
Eskiden direk konuya giriyordu romanlar![]()
Sonra ne olcakBen orayı geçtim spoiler vermeyim ya da vereyim o sayfaları atla![]()
Bugün okurum 40 sayfa kadar Anna geliyor sonraBakalım Anna gelince belki daha heycanli olur diye Umut ediyorum![]()
Bende pizza siparişi aldım onun hamurunu yaparım kahvemi içerim kitabı okumamCamasir katlayayim
Kahvemi iciyim yemek saatine kadar kitap okurum.
Etli patates pilav salata yapacağım.
Tamam sana yetisirim bugünBende pizza siparişi aldım onun hamurunu yaparım kahvemi içerim kitabı okumambasım ağrıyor çok bugün Levini kaldiramam
![]()
GünaydınGünaydin![]()