- 23 Ekim 2018
- 15.897
- 36.576
- 598
Afiyet olsunKendime patates graten yaptım pişiyor
Öğlenleri böyle ugrasmak hoşuma gitmeye başladı. Tabi pratik yemekler yapmak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsunKendime patates graten yaptım pişiyor
Öğlenleri böyle ugrasmak hoşuma gitmeye başladı. Tabi pratik yemekler yapmak![]()
Ye ye bak Anna karenina da nasil tasvir ediliyo zayıflar hastalıklı gibi Anna Karenina etine dolgun sağlıklıKendime patates graten yaptım pişiyor
Ne güzel Levin siz bir AnnaEvlenecek mi onlarbenim okuduğum Anna Karenina 100 sayfa bişeydi Levin yoktu onda öyle bı karakter hatırlamıyorum hiç
keşke olmayaydi bu kitapta da
![]()
Anna ya gerek yok ya benim anam da söylüyor bunuYe ye bak Anna karenina da nasil tasvir ediliyo zayıflar hastalıklı gibi Anna Karenina etine dolgun sağlıklı![]()
Benim annem de zayıf olduğumu iddia ediyorAnna ya gerek yok ya benim anam da söylüyor bunu
Ölü gibiymişim
İskelet gibiymişim
Azıcık etli butlu olacakmışım
Zayıflar çirkin olurmuş
Sadece rus edebiyatında ki gibi süslü cümleler kurmuyor direk söylüyor yüzüne yüzüne![]()
1.72 boyBenim annem de zayıf olduğumu iddia ediyorsen kaç kilosun ki hemen bi beslenme programı hazırlayıp kilo aliyosunuz
Belki vardı beynim sildi bilemiyorumNe güzel Levin siz bir Anna![]()
Yani iyisin sen bence1.72 boy
56 kiloyum
Bence zayıf değilim ama gelde anlat
Sizin boy kilo kaç![]()
Bence çok iyiYani iyisin sen bencebenim boyum 1.68 61 kiloyum
![]()
50 kilodan 1 yılda bu kiloya çıkınca fazla geliyoBence çok iyi
Ama annelere göre herkes zayıf![]()
hayalim.1.72 boy
56 kiloyum
Bence zayıf değilim ama gelde anlat
Sizin boy kilo kaç![]()
Çok kilonuz yok kızlar ben de bir zamanlar bu kilolardaydım gayette güzel sexsi görünüyordumhayalim.
168'im 68 kiloyum.
58 hayal ediyorum.![]()
Lahana sarması bayılırımSlm kızlar
Uzun ve yorucu bir gündü. Sefiller in 1. Cildinde son 100 sayfa
Eve geldim annem fizik tedaviye başladı yemek işini devraldım. Sigara böreği ve soğan halkası kızarttım. Kv lahana sarması yollamıştı dünden de mercimek çorbası vardı gün menüsü oldu ama neyse
Kitabıma devam edeceğim belki yarın biter![]()
Yani ondan bizde ki bu rahatlık seksiyiz diye çokta şey yapmiyoz yoksaaaa çoktan vermiştikÇok kilonuz yok kızlar ben de bir zamanlar bu kilolardaydım gayette güzel sexsi görünüyordum
58 de kolay bir hedef yaza ulaşmanız dileğiyle![]()
Benim önümdeki göbek de aynısını söylüyorYani ondan bizde ki bu rahatlık seksiyiz diye çokta şey yapmiyoz yoksaaaa çoktan vermiştik![]()
TeşekkürlerLahana sarması bayılırım
Ara tatilde anneme gideceğim koca tencere lahana sarması istedim
Kendim ne kadar yapsam da onun ki gibi olmuyor
Benim yerimede ye afiyet olsun![]()