Yok be göbek değil oBenim önümdeki göbek de aynısını söylüyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok be göbek değil oBenim önümdeki göbek de aynısını söylüyor![]()
Bende 100. Sayfadayim bu Anna evliymis ya benim okuduğum kitap bu değildi ya![]()
Akşam yemeği yemedimYe ye bak Anna karenina da nasil tasvir ediliyo zayıflar hastalıklı gibi Anna Karenina etine dolgun sağlıklı![]()
Eline sağlıkSlm kızlar
Uzun ve yorucu bir gündü. Sefiller in 1. Cildinde son 100 sayfa
Eve geldim annem fizik tedaviye başladı yemek işini devraldım. Sigara böreği ve soğan halkası kızarttım. Kv lahana sarması yollamıştı dünden de mercimek çorbası vardı gün menüsü oldu ama neyse
Kitabıma devam edeceğim belki yarın biter![]()
Teşekkür ederim evet ama daha 2. Cilt varEline sağlık
Kitapta az kalmış![]()
O kaç sayfaTeşekkür ederim evet ama daha 2. Cilt var![]()
Olsun keyifle yemek bir başka oluyorBir gün benim de iştahım gidecek inanıyorum buna![]()
Kalın kitaplara karşı bir tavır aldık sankiO kaç sayfa![]()
Bitiririz ya bizimde anca biter zatenTeşekkür ederim evet ama daha 2. Cilt var![]()
Bakmadım henüz ama aynı gibi duruyorO kaç sayfa![]()
Olumsuz yorum yaptınız 1-0 yenik başlayacağım ona ama beraber okumak belki motive edebilirBitiririz ya bizimde anca biter zaten
Tutunamayanlar i merak ediyorum bakalım sevecekmisin![]()
Evet birlikte okurken kriz geçirelimOlumsuz yorum yaptınız 1-0 yenik başlayacağım ona ama beraber okumak belki motive edebilir![]()
Sen ilk kez okuyorsun o zaman sonunu da bilmiyorsunBenim yorumlari dikkate almayın ben Annanin evli olduğuna sok oldum okuyun siz Tutunamayanlari![]()
Bu Levin de birsey olacak kesin boşuna 80 sayfa anlatmadıAnnayi bide buz pistini hatırlıyorumbaşka hiç bişey hatırlamiyorum
![]()