- 23 Eylül 2013
- 25.117
- 51.916
- 798
Haftaya alışırız umarım.Slmlar
yeni döneme adapte olamadım henüz. Akşam direk uyuyakalıyorum.
Ev işi falan pek yapamadım ben de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya alışırız umarım.Slmlar
yeni döneme adapte olamadım henüz. Akşam direk uyuyakalıyorum.
Ev işi falan pek yapamadım ben de
Hoşgeldinbiraz mola verdim mikanım, öyle okuyucu modunda takıldım işte, ara ara baktım size, özlem giderdim ben :) herşey aynı çok şükür ki.
Nasıl geçtiYaptim gitti![]()
5 dakkidan sonra unuttum her şeyi . Düşünmemeye çalıştımNasıl geçti![]()
Sor bakalım fiyatlar nasıl orda. Burda baya artmış fiyatlar geçen sene 1500 demişlerdi. 5500 ödedim simdiLazer epilasyon almaktan vazgeçtim
Bir yerle görüşeceğim kararımı vereceğim.
Ooo ne güzel5 dakkidan sonra unuttum her şeyi . Düşünmemeye çalıştımkadın çok rahattı onun rahatlığı bana da yansıdı
Seanslara hep aynı kişi girmesini isteyebiliyomusum öyle yaparim artık . Bide çark ceviriliyodu çevirdim cilt bakımı kazandım iki seans
![]()
Sorayım bakalım ne diyecekSor bakalım fiyatlar nasıl orda. Burda baya artmış fiyatlar geçen sene 1500 demişlerdi. 5500 ödedim simdi![]()
Tek seans mıSor bakalım fiyatlar nasıl orda. Burda baya artmış fiyatlar geçen sene 1500 demişlerdi. 5500 ödedim simdi![]()
Yok kız tek seans olur mu 12 seans peşin ödedim 6500 dü peşin olunca bin lira daha indilerTek seans mı![]()
He tamam o zamanYok kız tek seans olur mu 12 seans peşin ödedim 6500 dü peşin olunca bin lira daha indiler![]()
Lazeri cihazını komple eve götürürüm o kadar para versemHe tamam o zaman![]()
Piyasadan uzak kalmışımLazeri cihazını komple eve götürürüm o kadar para versem![]()
Özletme kendini yaz aradabiraz mola verdim mikanım, öyle okuyucu modunda takıldım işte, ara ara baktım size, özlem giderdim ben :) herşey aynı çok şükür ki.
canım benim tabi ki yazarım, seviyorum burayı ve muhabbetiniziÖzletme kendini yaz aradataşınma işi tamamlandı mı? Alışabildiniz mi yeni düzene ?
Amincanım benim tabi ki yazarım, seviyorum burayı ve muhabbetinizi
taşınma işini ön plana aldık, taşınırken çocukların odaları da ayıralım dedik, ee diğer evden de eşya gelecek olunca diğer alanları da aktif hale getiriyoruz falan derken ufak bi tadilata girdik ama malum kış, biraz yavaş ilerliyor, tadilat bitince taşınacağız inşallah. Senin minnoş büyümüş maşallah çok tatlı, hepsine sağlık versin rabbim![]()
Gönlünüze göre olsun.canım benim tabi ki yazarım, seviyorum burayı ve muhabbetinizi
taşınma işini ön plana aldık, taşınırken çocukların odaları da ayıralım dedik, ee diğer evden de eşya gelecek olunca diğer alanları da aktif hale getiriyoruz falan derken ufak bi tadilata girdik ama malum kış, biraz yavaş ilerliyor, tadilat bitince taşınacağız inşallah. Senin minnoş büyümüş maşallah çok tatlı, hepsine sağlık versin rabbim![]()