Sabah Eylülü sınava götürdük çok erken uyandık
Sınav merkezdeydi gittik geldik
Evi toparlayıp ablama gittik.
Eve geldim çay yaptım
Akşama neyseki eşimle balık salata yapacağız.
Yinede toparla bakım yap derken zaman geçer.
Hem ruhen Hem bedenen yorgunum.
Bilsem mi ? Umarım güzel geçmiştir. Haftaya da oğlum girecek hayırlısı olsun.
Bugün çamaşır bulaşık dışında bir şey yapmadım ve de yemek tabi. Kitap okudum son 40 sayfam kaldı, yine de yorgunum kronik yorgunluk ve uykusuzluk 🤦‍♀️😅

IMG_0621.webp
Kızlar ağaç yaşken eğiliyormuş gerçekten 🙈
Oğlumun kıyafetlerini oyuncaklarını ayırırken hep ona gösterip bebeklere veriyoruz oynasın diye ya da senin artık ihtiyacın yok büyüdün ihtiyacı olanlara götürüyorum diye anlatıyordum

Bugün bu ikisini ayırmış kapının yanına koymuş kullanmıyormuş, ihtiyacı olan bebeklere ver ben bunların yerine başka şeyler kullanıyorum dedi 😍

Ne yapıyorsak aynen devam 😁

Bende çok yorgunum bendeeeeeee😅😅 bizim sınavda 9 Mart'taymis. Bu sene girmesini istemiyodum aslında 🙄 ev çok dağınık her Hafta sonu olduğu gibi 😅 neyse yarın hallederim yarında dinlenemem. Dün kütüphaneden kitap aldım sonra listeye devam ederim.

Günaydın
Yeni bir hafta... 😊
Şubat ayının bile sonuna geldik sayılır zaman geçiyor.
Bugün dinlenip sonra plan yapıp biraz işlerimi yaparım.

İşleri dün hallettim dışarı çıkmadık bende evi toparladım. Bugün camları silerim balkon yıkarım vakit kalırsa dinlenirim 😅 olmadı yarın dinlenirim 😂😂

İşleri dün hallettim dışarı çıkmadık bende evi toparladım. Bugün camları silerim balkon yıkarım vakit kalırsa dinlenirim 😅 olmadı yarın dinlenirim 😂😂
Dün bizde evdeydik detaya girmeden toparladım
Eylülün proje ödevine yardım ettim.
Eşim yemek yaptı o sırada sonra topladim mutfağı başka iş yapmadım.
Camlarim çok fena ama hava soğuk, gerçi sıcak olsada yapacak kişi yok 😅 hazır değilim

Dün bizde evdeydik detaya girmeden toparladım
Eylülün proje ödevine yardım ettim.
Eşim yemek yaptı o sırada sonra topladim mutfağı başka iş yapmadım.
Camlarim çok fena ama hava soğuk, gerçi sıcak olsada yapacak kişi yok 😅 hazır değilim
Yaa bende mi silmesem 😁😁

Dün pikniğe gittik burda hava çok güzeldi.
Ev toplu temiz.
Üst katı süpürüp silmem gerek.
Çamaşır işleri var.
Talebe bitti. Çok etkilendim yazar 86lı ve böyle bir hayata biz de doğabilirdik. Tavsiye ederim bir kez daha.

Sefillere devam 😂

Ev toplu temiz.
Çamaşır işleri var.
Talebe bitti. Çok etkilendim yazar 86lı ve böyle bir hayata biz de doğabilirdik. Tavsiye ederim bir kez daha.

Sefillere devam 😂
Baktım şimdi amazonda varmış sipariş ediyorum hemen 😅 diğer türlü kitabın parasından çok kargo ücreti ödemesi çıkıyor 😆

Ev toplu temiz.
Çamaşır işleri var.

Sefillere devam 😂
Bahsettiğin kitabı favorilere ekledim :)
Kitap alış verişini yeni yaptığımdan bir sonraki sefere alırım diye düşünüyorum. Okur yorumlarına baktım hep güzel şeyler yazmışlar.

Back
X