Bahsettiğin kitabı favorilere ekledim :)
Kitap alış verişini yeni yaptığımdan bir sonraki sefere alırım diye düşünüyorum. Okur yorumlarına baktım hep güzel şeyler yazmışlar.
Umarım okuyunca siz de benim kadar beğenirsiniz, gerçek yaşam hikayesi olunca insan ayrı etkileniyor.

Kitaplarım geldiii 😍

Eklentiler

• 1708432426673847101524529255664.webp
    1708432426673847101524529255664.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 33
Eylül önceden okuduğu kitapları ayirdi okula vermek için götürdü.
Bu yıl yine okudukça ayiracagiz bakalım kaç tanesi gidecek diye hedef oluşturduk.

Slm canım, nerelerdesin ya? Benimki Beko’nun ama modeli hatırlamıyorum 🙈 ben memnunum kurtarıcı gerçekten
Burdayım kız ama hiç bildirim gelmiyor burdan😀😀Kaç kiloluk bende beko baktım netten mi aldın
Vestel marka memnunum 😊
Kurtarıcı oluyor gercekten aynı gün yıkanıyor kuruyor ama kışın kiyafetler kalın olduğu için bazı kısımları nemli kalabiliyor
Ya adana gibi bir yerde kurutmak çok sorun olmuyor ben toz açısından istiyorum çamaşır makinam vestel aldığımdan beri değişmeyen yeri kalmadı😃😃ama bu beyaz eşya şans işi ya

Bir de bazı kullanıcılar çekme oldu kıyafetlerde diyor

Sizinkiler ısı pompalı mı yoğuşmalı mı

Burdayım kız ama hiç bildirim gelmiyor burdan😀😀Kaç kiloluk bende beko baktım netten mi aldın

Ya adana gibi bir yerde kurutmak çok sorun olmuyor ben toz açısından istiyorum çamaşır makinam vestel aldığımdan beri değişmeyen yeri kalmadı😃😃ama bu beyaz eşya şans işi ya

Bir de bazı kullanıcılar çekme oldu kıyafetlerde diyor

Sizinkiler ısı pompalı mı yoğuşmalı mı
Bilmiyorum ki hangi model 🤔camasir makinemde vestel olunca üstüne monte olacaksa aynı marka olmak zorundaymış. Ama sorun yaşamadım.
Kiyafetlerde çekme de olmadı ama sevdiğim bazı kıyafetleri kurutmaya atmıyorum. Belki birsey olmaz ama tercih etmiyorum.
Yazın seriyorum genelde kışın mecburen kullaniyoruz.

Selamlar
Bugün 600. Sayfaya kadar kitabımı okumak istiyorum hergun min 50 sayfa okusam ay sonuna bitirmiş olacağım.

4. Kitaba mart ayında başlangıç yaparım.

Back
X