Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline sağlıkÜst katı süpürüp sildim. Çamaşırları kurutmaya attım.
Hava yağmurlu
Kızımı yıkadım kendim yıkandım.
Oğlumu okuldan aldım
Şimdi ‘Sefiller’ saati![]()
Canım burdayım oğlumu okula bıraktım geldim. Gece ateşliydi uyuyamadik Eşim yine hasta . Benim de migrenim tuttu hafta sonu çok kötü geçti
Anna trip atmakla meşguldürEvi toparladım dinlendim
Kendime bakım yapıyım dedim hem su iyi gelir yorgunluğa diye sonra uykum geldi daha çok
Öğlen faslinida atlattık sofrayı topladim kahve yaptım.
Bir bakıyım Anna Karerina neler yapmış![]()
Bende kitabi bitirmek üzereyim Mikan çok güzel bi kitaptı gerçekten. Mutlaka okuyun yazarın yasadiklarinin gerçek olduğuna inanamadim neler yaşamış bende küçükken yaşadığım travmalarim var diyodum ben ne yaşamışım ki yasamamisim benÜst katı süpürüp sildim. Çamaşırları kurutmaya attım.
Hava yağmurlu
Kızımı yıkadım kendim yıkandım.
Oğlumu okuldan aldım
Şimdi ‘Sefiller’ saati![]()
Geçmiş olsunCanım burdayım oğlumu okula bıraktım geldim. Gece ateşliydi uyuyamadik Eşim yine hasta . Benim de migrenim tuttu hafta sonu çok kötü geçtiBiraz evi toparlamaya çalışıyorum bugünde regl ağrısiyla uyandım . Mikemmel gunler geçiriyorum yani
şükür yine de bugünümüze
![]()
Yurtdisina gitti sevgilisiyleAnna trip atmakla meşguldür![]()
Bugün evde kalsaydı daha iyi olurdu sanki gece de uyumamissa dinlenirdi.sağol canım okula gidiyorum şimdi ateşini kontrol edeyim. Öğretmen farketmeyebilir
Gece uyumadı sabah 8 De kalktıBugün evde kalsaydı daha iyi olurdu sanki gece de uyumamissa dinlenirdi.
Dikkat etsin kendine yormasınGece uyumadı sabah 8 De kalktı23 Nisan için prova yapiyolarmis canım geri kalmak istemiyorum dedi şimdi bakayım halsizse alırım geçeriz eve
Geçmiş olsun hepinizeCanım burdayım oğlumu okula bıraktım geldim. Gece ateşliydi uyuyamadik Eşim yine hasta . Benim de migrenim tuttu hafta sonu çok kötü geçtiBiraz evi toparlamaya çalışıyorum bugünde regl ağrısiyla uyandım . Mikemmel gunler geçiriyorum yani
şükür yine de bugünümüze
![]()
Ya ben de öyle düşünmüştüm aslında ne kadar normal büyümüşüz çok şükürBende kitabi bitirmek üzereyim Mikan çok güzel bi kitaptı gerçekten. Mutlaka okuyun yazarın yasadiklarinin gerçek olduğuna inanamadim neler yaşamış bende küçükken yaşadığım travmalarim var diyodum ben ne yaşamışım ki yasamamisim ben![]()
Sagol canımGeçmiş olsun hepinize![]()
Ya ben de öyle düşünmüştüm aslında ne kadar normal büyümüşüz çok şükürbeğenmene sevindim
![]()