Ben listemi tekrar duzenliycem sayfa sayısına göre sefiller, suç ve ceza ,monte Cristo Kontu bunları sona alayım ki yavaş yavas okurum önce diğerlerini bitireyim 😁

Yeni listem hazir sıradaki kitaplarımı sipariş ettim Emma ve Muhteşem Gatsby bakalım nasillar okumak istiyodum. Liste yapmak çok iyi oldu 😍

Bende namaz odası yapmak istiyorum ama hala araştırıyorum neler yapayım diye ramazanda o odada vakit geçirelim istiyorum eşimle beraber fıkri olan yada böyle oda yapanlar resim paylasabılır mi

Selamlar
Günüm çok yoğun geçti
Sabah annemler geldi burada birkaç işleri vardı
Onlarla gittim öğlen oldu
Kızımı aldım esim de bilgisayari istedi ona ugradim sofra hazırladım kızımı geri bıraktım ki
Pastel boya goturecektik unuttum dedi
Eve geri geldim boyaları aldım okula bıraktım
Birazda hasta gibiyim bu tempo fazla geldi

Zaman ne çabuk geçmiş oturdum dinlenemedim ama 😅
Son kez okula gidip geleyim son duruma bakacağım.

Ev toplu temiz neyseki yapılacak birkaç iş var
16:30 da başlarım.
Kitap okumak istiyorum bakalım nasip olurmu 😅
898. Sayfadayim.

Günaydin 🥰 uyandık günlük işlere başlıyorum şimdi 45 dk felan sürüyo her gün. Sonra kahvaltı hazırlarım. Başka işler var ama yapmiycam. Bugün benim de boğazım yaniyo halsizlik var dinlenirim yemek yaparim kitap okurum.

Günaydin 🥰 uyandık günlük işlere başlıyorum şimdi 45 dk felan sürüyo her gün. Sonra kahvaltı hazırlarım. Başka işler var ama yapmiycam. Bugün benim de boğazım yaniyo halsizlik var dinlenirim yemek yaparim kitap okurum.
Geçmiş olsun inşallah çabuk geçer.

Etrafı toparladım çayımı aldım geldim.
Bugün daha iyi gibiyim halsizlik hala devam ediyor

Kitap okuyup bol bol dinlenirim bugün.

Back
X