Günaydın
Bugün yorucu bir sabah oldu neyse oturdum artık dinleniyorum 😄
Eylül okula gitti normalde evde kalsa iyi olurdu etkinlik varmış.

Dün tatil yerimizin rezervasyonunu yaptırdık.
Günaydın
Ben de yemek işini hallettim
Oturuyorum

Tatil neresi Antalya mı🙈

Ben Kaş a bayılıyorum😍
Çok güzel geçer inşallah 🙏

Günaydın
Bugün yorucu bir sabah oldu neyse oturdum artık dinleniyorum 😄
Eylül okula gitti normalde evde kalsa iyi olurdu etkinlik varmış.

Dün tatil yerimizin rezervasyonunu yaptırdık.
Günaydin bende yeni oturdum ama işlerim bitmedi daha öğlen devam ederim 😥
Bende kampımız açılmamış bakıyorum da rezervasyon için. Geçen sene yer bulamadık bu yıl erkenden rezervasyon yaparız nasip olursa

Günaydin bende yeni oturdum ama işlerim bitmedi daha öğlen devam ederim 😥
Bende kampımız açılmamış bakıyorum da rezervasyon için. Geçen sene yer bulamadık bu yıl erkenden rezervasyon yaparız nasip olursa
Eline sağlık etrafı hızlıca toparladım oturdum.
Okul saati de yaklaştı gidip geliyim

Bizde şimdiden alalım dedik fiyatlar artmadan 😊

Eline sağlık etrafı hızlıca toparladım oturdum.
Okul saati de yaklaştı gidip geliyim

Bizde şimdiden alalım dedik fiyatlar artmadan 😊
İyi yapmışsınız canım inşallah Cook güzel geçer bende sabırsızlıkla bekliyorum çok özledim yazı 🥰

❤️❤️ şunun rahatlığina bakın yaw sonra kiziyo bana niye isiriyon beni diye 😄😄

Eklentiler

• 17102380109181568127922356676210.webp
    17102380109181568127922356676210.webp
    57 KB · Görüntüleme: 39
Adem Güneş Yetişkinlikteki tertip düzen yaşama sevinciyle ilgilidir diyor. Bu aralar hiç ev işi vs yapasım yok okuldan gelip koltuğa yapışıyorum ve zorunda kalmadıkça kalkmıyorum 🤦‍♀️ onunla alakalı sanırım benim de ya da bahar yorgunluğundan 🤷‍♀️

Adem Güneş Yetişkinlikteki tertip düzen yaşama sevinciyle ilgilidir diyor. Bu aralar hiç ev işi vs yapasım yok okuldan gelip koltuğa yapışıyorum ve zorunda kalmadıkça kalkmıyorum 🤦‍♀️ onunla alakalı sanırım benim de ya da bahar yorgunluğundan 🤷‍♀️
Kız yorgunluktan bide işi sabahtan yapmayınca insanın canı yapmak istemiyo ki . Belki vitamin eksikliği vardır canım o da çok etkiliyo ben c vitamini kullandigim zaman çok enerjik oluyorum. Sende değerlerine baktır Mutlaka

Kız yorgunluktan bide işi sabahtan yapmayınca insanın canı yapmak istemiyo ki . Belki vitamin eksikliği vardır canım o da çok etkiliyo ben c vitamini kullandigim zaman çok enerjik oluyorum. Sende değerlerine baktır Mutlaka
Baktırmaya niyetlendim gittiğim gün sistem yokmuş, sonra da gitmeye üşendim şimdi tekrar

Hava değişikliğinden dolayı galiba sürekli yorgun hissediyorum. Hastalığı da yeni atlattım onunda etkisi olabilir.
Saat 11 de etrafı toparladım kızımı aldım geldim
Öğlen arası dünden kalan çamaşırları katladim
Eşim evden matkap istedi dükkana onu bırakıp geldim.
Markete gidilecek ama enerjim yok.

Birikime 1 gr altın daha eklendi.
Toplamda
2 gr altın
1 ceyrek altın
50 Euro
100 dolar oldu.

Kendime ceket etek takım aldım bayram için.

Back
X