Bende kardeşime hep uzaydan geldiğimi söylerdim sonra acaba gerçekten öyle miyim diye düşünürdumKesinlikle![]()
Şaka bir yana çocukluğumun büyük bir kısmını özel güçleri olan bir kahramana dönüşmeyi bekleyerek geçirdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kardeşime hep uzaydan geldiğimi söylerdim sonra acaba gerçekten öyle miyim diye düşünürdumKesinlikle![]()
Şaka bir yana çocukluğumun büyük bir kısmını özel güçleri olan bir kahramana dönüşmeyi bekleyerek geçirdim![]()
Yaaa süpersinBende kardeşime hep uzaydan geldiğimi söylerdim sonra acaba gerçekten öyle miyim diye düşünürdum![]()
Tanıştığıma memnun oldum. Teşekkür ederimTeşekkür ederim sizler nasılsınızben 30 yaşındayım.5 aylık bir bebeğim var. İndirim ya da ihtiyaç dışı bir şeyler almayı sevmiyorum bir şey alacaksam da internette en uygun şekliyle alıyorum.Evimde çok kalabalık ve gereksiz eşyam yok.instagramda minimalist yaşam vlogları izlemekten keyif alırken bu post sitede tesadüfen denk geldi çok da mutlu oldum
![]()
Küçükken Zeyna yı çok izlerdim.Kesinlikle
Şaka bir yana çocukluğumun büyük bir kısmını özel güçleri olan bir kahramana dönüşmeyi bekleyerek geçirdim![]()
Yaşadığımız yerde avm olmadığı için çok sık mağaza gezemiyorum ama bu tatilde birkaç mağazaya girme fırsatım oldu . Bu sayfadan ve diğer minimalist içeriklerden çok fazla şey öğrendiğimi farkettim. İstek mi ihtiyaç mı, hangi materyalden yapılmış, dolabımdaki başka şeylerle uyumlu mu gibi kriterlerden geçirip incelediğimi gördüm bu da beni mutlu etti.
Bana kattıklarınız için teşekkür ediyorum![]()
İzmir çok güzel bir şehirSelam kızlarbayram tatili gayet hızlı ve yorucu geçti, izmirdeydik ilçeleri gezdik denizli bir tatil yaptık , hem yol hem çocuk baya yordu bu hafta seminerler olduğu için evden devam ediyoruz tatile
![]()
Ben aysavaşçısı olacaktım yaKüçükken Zeyna yı çok izlerdim.
Battaniyeden pelerin yapıp evde koşardım![]()
Kaçırmadan izlerdim çok güzeldiBen aysavaşçısı olacaktım ya![]()
Dün eşim bakıyım bir dedi düğmesine bastı çalıştı.Çok kötü olmuş canım . Yapılacak gibi mi yenisi mi alınacak![]()
Çok geçmiş olsun canımDün eşim bakıyım bir dedi düğmesine bastı çalıştı.
10 dk kendisini övmesini her işi aşkla yapılmasını dinledim.
Evren ne yapmaya çalışıyor anlamadım 10 defa denemistim oysa.
Sonra başım döndü midem bulandı gece 2 ye kadar geçmedi hastaneye gittik tüm değerlerim normal çıktı serum iyi geldi.
4 te eve geldik uyudum.
Sağol canımÇok geçmiş olsun canımneden öyle oldu acaba yediğin bişeyden mi oldu yoksa sıcaklardan mi
Ooo tebrik ederimBugün sabah tartıldım hedefime son bir kg kalmış . Spor yaptığım için incelme oldu baya çok mutluyum bugün![]()