Herkese selamlar
uzun zamandır iş yerinden rahat giriş yapamıyordum, bu sebeple uzak kaldım buralardan. Ayrıca yazlık ev için koşturmacalar vs devam ediyordu. borç ödeme falan derken hayat telaşesine kapıldım.
Öncelikle ara ara okuduğum tatsız olaylar yaşayan arkadaşlarımın üzüntülerini paylaşıyorum. Hepimiz türlü sınavlardan geçiyoruz, Rabb'im beden sağlığımızın yanında akıl sağlığımızı da koruyabileceğimiz sınavlar versin hepimize.
Hastalık geçirenlere, geçmiş olsun.
Kayıp yaşayanların, başı sağ olsun.
Evladı sınava girmiş olanların, bahtı açık olsun.
Sağlık ve afiyet diliyorum cümleten.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ben bu süre zarfında, yaz dönemi öncesi rutin sporuma devam ediyordum, spor tatile girdi. Ara verdik.
Kızım 4. sınıfa geçti. Ödev sorumluluğu hala yok, sürekli hatırlatma yapmam, sürekli takipte olmam gerekiyor.
Yazlık bölgemiz imara açıldı. Çok şükür elektrik ve su işini çözdük, bu yıl yaşamaya başladık. Kvalidemler için de mesafe yakın olduğu için çok uygun olmuş oldu. Şimdi çocuklar (kızım ve görümcemin oğlu) büyüklerimizle birlikte yazlıktalar biz de hafta sonları onların yanına uğruyoruz.
finansal durumlar biraz zorda bu ara. yazlık için çekilen kredi ödemelerinin yanı sıra ilave ödediğimiz paralar bizi biraz zora soktu. kenarda olanı bozdurmadan idare etmeye çalışıyoruz.
yakın kuzenlerimizin düğünleri var bu yıl, koşturmacamız da yoğun.
böyle yani...
hepinize sevgiler, selamlar