Bahçede ne olduğunu hiç anlamadım işte bahçede konusulanlar boslukKadin aldatiyordu eşini![]()
Normalde mutsuzlardi imkansız aşk falan filan.
Baya oldu okuyalı...
Kadının adı Vanessa gibi birseydi
Bahçede neler neler oldu aman Allahim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahçede ne olduğunu hiç anlamadım işte bahçede konusulanlar boslukKadin aldatiyordu eşini![]()
Normalde mutsuzlardi imkansız aşk falan filan.
Baya oldu okuyalı...
Kadının adı Vanessa gibi birseydi
Bahçede neler neler oldu aman Allahim![]()
Kadın ölüyo sonunda sonra adam başka bi kadına yaptıklarını anlatiyo güya ölen kadını çok seviyodum diye. Sonunda mektuba karşılık geliyordu canım seninle işim olmaz diye. Helal olsun kız sana dedimSonunu hatırlamıyorum sevdigi adam terk ediyordu sanırım aklıma Behlül geldi nedense![]()
Helal olsunKadın ölüyo sonunda sonra adam başka bi kadına yaptıklarını anlatiyo güya ölen kadını çok seviyodum diye. Sonunda mektuba karşılık geliyordu canım seninle işim olmaz diye. Helal olsun kız sana dedim![]()
Ayy öyle oldu ama bunlar benim anlayabildiklerim daha olaylar olaylar okuyunBaya spoier verdik okuyacak olanlar mesajlara dikkat![]()
Alırsam tekrar okuyayım sonu yok bende ama dediğin gibiydi anımsadım birazScss94
2025 te unutmazsam okuyayım başka hangi kitaptı tavsiye etmiştin not alamadımAyy öyle oldu ama bunlar benim anlayabildiklerim daha olaylar olaylar okuyun![]()
Kristin Hannah Bülbül. 2. Dünya Savasi yıllarını anlatiyo çok sürükleyici. 560 sayfaydi sanırım bitti hemen2025 te unutmazsam okuyayım başka hangi kitaptı tavsiye etmiştin not alamadım
Haftaya kışlık ve okul işleri bahar temizliği
Eleme düzenleme ile buralarda olacağım![]()
Şimdi defterime yazdımKristin Hannah Bülbül. 2. Dünya Savasi yıllarını anlatiyo çok sürükleyici. 560 sayfaydi sanırım bitti hemen
Dondurucunun dolu olması güven veriyorküçükken evcilik oynarken hep turşu felan yapardım çok severim kışlık hazirlik yapmayı
![]()
Evet geçen sene bende yapmıştım. Aldım sarımsak ama soyamadim henüzDondurucunun dolu olması güven veriyor
Büyük kolaylık. Sarımsak alıp dondurucuya koyacağım hem bozulmuyor hemde pratik oluyor.
Çok sıkıcı oluyor soymasıEvet geçen sene bende yapmıştım. Aldım sarımsak ama soyamadim henüz![]()
Yinede imkansızmis kavusamamislar adamda gitmis başka kıza kıza kızda işine bak demiş.Günaydınlar
Sabah sabah ne güldüm yagüzel bir vadi vardı eski latin dizilerini anımsatıyordu kitap rosalinda falan
detay hatırlamıyorum sadece imkansız bir şey yoktu ama var gibi anlatılmıştı olay bana öyle hissettirmişti
![]()
Kadın evliGünaydınlar
Sabah sabah ne güldüm yagüzel bir vadi vardı eski latin dizilerini anımsatıyordu kitap rosalinda falan
detay hatırlamıyorum sadece imkansız bir şey yoktu ama var gibi anlatılmıştı olay bana öyle hissettirmişti
![]()
Dizi falan izlerken yaparız artık.Maalesef![]()
Çok sıkıcı oluyor soyması![]()