Hiç bekletmeden suya tutuyorum kabukları soyuluyo zaten hemen sonra doğrayıp katıyorum yemeğe aslında doğrayıpta koyabilirsin ama üşeniyorum onaDomatesleri dondurucudan çıkarınca sonra nasıl işlem yapıyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bekletmeden suya tutuyorum kabukları soyuluyo zaten hemen sonra doğrayıp katıyorum yemeğe aslında doğrayıpta koyabilirsin ama üşeniyorum onaDomatesleri dondurucudan çıkarınca sonra nasıl işlem yapıyorsun
Yerim olursa deneyeyimHiç bekletmeden suya tutuyorum kabukları soyuluyo zaten hemen sonra doğrayıp katıyorum yemeğe aslında doğrayıpta koyabilirsin ama üşeniyorum onabu sene yer yoktu peynir tereyağı koyduğum için halka halka doğrayıp koydum bu hafta biraz daha koyarım yeter
Ay bunu denemem lazımHiç bekletmeden suya tutuyorum kabukları soyuluyo zaten hemen sonra doğrayıp katıyorum yemeğe aslında doğrayıpta koyabilirsin ama üşeniyorum onabu sene yer yoktu peynir tereyağı koyduğum için halka halka doğrayıp koydum bu hafta biraz daha koyarım yeter
Ben yıllardır koyuyorum böyle . Oğlum doğduğunda araştırıp görmüştüm boyle koyuyolarmis bende bebekle yapamam doğramakla ugrasmayayim diye denemistimAy bunu denemem lazım![]()
Taze alınca nasıl pişiyorsa öyle pişiyor fark olmuyorÇiğden deneyeyim ya fasülyeyi falan da valla süperben biraz şokluyorum çabuk pişsin diye kışın
Döküm tencere kullanan varmı bu kış değiştireceğim tencereleri de. Granit istemiyorum mutlaka çiziliyor
Çelik ve döküm alacağım ömürlük olsun.
Sos ve kizartma için belki granit alırım.
Normal yikanabiliyor mu elde.mia denemek için 1 tane aldım canım.
yemeğin lezzeti diğerlerinden daha fazla hoşuma gitti, tek sorun çok ağır yıkarken epey zorlanıyorum, bu nedenle başka almadım, 1 adet orta boy var halihazırda..
Normal yikanabiliyor mu elde.
Zeytinyağı falan sürmek gerekiyormu öyle duydum bakımı zor diye almamıştım
Şimdi internetten baktım ilk kullanımda yaglayip 15 dk ısıtmak gerekiyormuş sonraki kullanımda normal temizleniyormus ıslak bırakmamak önemliymişzeytinyağı mıııı
yoo gayet normal yıkıyorum tertemiz, sadece biraz kaslı kollara ihtiyacın var ve sanırım sen zayıfsın :)
şaka bir yana zeytinyağı olayını şu an duydum, ilginç...
İyi tatillerSelamlar iyi akşamlar
Birkaç günlüğüne gidiyorum yaza veda edip geleyim.
Sonra çok işimiz var
Görüşürüz![]()
Günaydınlar
Dükkanı boş bıraktıkMia- kızacak dönünce
Eylül geldi hoşgeldi
Sonbahar ayları benim hayatımda son bir kaç yıldır gerginliğin üst seviyelere çıktığı genel olarak bir huzursuzluk zamanı olarak geçiyor. Dün biraz bunun üzerine düşündüm ve sebebini buldum. Şimdi bu ayları biraz daha farkındalıklı geçirmek niyetindeyim. Çünkü mod olarak Eylül’le birlikte direkt ruh halim olumsuz yönde değişmişti.
Kendime 30 tane minik hedefler belirledim. Her gün yapmam gereken ama başlayamadığım için hiç yapmadığım. Dedim ayda 1 de olsa yapayım bari.
Kendime hediye aldım.
15 dk günlük yazdım sonra da yırtıp attım baya da rahatlattı.
Şimdilik bu kadar yazayım![]()
Yırtıp atmasam daha sonra okuduğumda moralim bozuluyor ondanben de yırtıp atmak zorunda kalmayacağım bir yazma alanı istiyorum, çok şey mi istiyorum :/
yazarak rahatlamak diye bir şey var, ve onu atmak zorunda kalmamız canımı sıkıyor![]()
Yırtıp atmasam daha sonra okuduğumda moralim bozuluyor ondan![]()
Ah bi yapabilsem bi o olgunluğa erişebilsem..pardon mikan, ben diğer türlü sanmıştım ( herhangi birinin okuması gibi )
ben olayı şuralara getirdim, canımı sıkan o şeyleri muhattabına direkt söyleme kısmına ...
kelimelerle anlatamam faydasını, ruhumun hafifilediğini hissettim inan, alıştırılmış bir sessizlik vardı üzerimde, yıkmaya başladım. Evet canımı sıktınız, evet ben böyle hissettim demeye başladım...
günün sonunda kendimi de savunmam gerektiğini, benim de buna ihtiyacım oldugunu ve bunun bana ve aileme ne kadar gerektiğini anladım..