- 23 Ekim 2018
- 16.183
- 37.411
- 598
Gözlemeyi hazır yufka ile yapıyorum ben deGeçen gün gözleme yapayım diye mutfağa girdim milföy börek yapıp çıktım![]()

En iyi yaptığım hamur işi pişi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözlemeyi hazır yufka ile yapıyorum ben deGeçen gün gözleme yapayım diye mutfağa girdim milföy börek yapıp çıktım![]()
Evet un fabrikasıydıAaa senin çalıştığın yer de un fabrikası değil miydi?
Nasıl yapıyorsun.Bu arada pişi de iyiyim ama yufkayla da çok güzel pişi yapılıyor aklınızda olsun![]()
Puf puf kabarıyor çok güzel oluyorNasıl yapıyorsun.
Deneyeyim yufka alıncaPuf puf kabarıyor çok güzel oluyor
Eline sağlıkKonsolu komple boşalttım, sildim yeniden düzenledim.
Birkaç ıvırzıvır da eledim, ferahladı baya![]()
TeşekkürlerEline sağlık![]()
Geçmiş olsunGünaydın kızlar
Güne hızlı bir başlangıç yaptım. Çocukları okula gönderdim. Ayakkabılığı indirdim temizledim yazlık ayakkabıları kaldırıp kışlıkları çıkardım. Mis gibi oldu. WC’leri ve lavaboları yıkadım. Makineye çamaşır attım, yatakları düzelttim. Büyük oğlumun iiöğretmeni aradı ateşi çıkmış, eşim almaya gitti. Kahvaltı hazırladım. Kahvaltıdan sonra ben okula oğlum babasıyla doktora
Teşekkür ederimGeçmiş olsun![]()
Bu dolap içi 15 dk olayına ben de katılayımGünaydın
Kasım ayına geldik.
Son 2 ay kaldı vay be
Geçmiş olsun MikanGünaydın kızlar
Güne hızlı bir başlangıç yaptım. Çocukları okula gönderdim. Ayakkabılığı indirdim temizledim yazlık ayakkabıları kaldırıp kışlıkları çıkardım. Mis gibi oldu. WC’leri ve lavaboları yıkadım. Makineye çamaşır attım, yatakları düzelttim. Büyük oğlumun iiöğretmeni aradı ateşi çıkmış, eşim almaya gitti. Kahvaltı hazırladım. Kahvaltıdan sonra ben okula oğlum babasıyla doktora