Sabah Eylülü okula bıraktım eşim erken çıktı evden.
Sabahtan yatakları topladım giyindim kahvaltı hazırladım
Baktım araba buz tutmuş çantaları aldım aşağıya indim o sırada Eylül hazırlandı.
Bırakıp geldim.
Dünden yapmam gereken temiz bulaşıkları yerleştirme ve bol bol camasir katlama işini yaptım.
Kahvaltımı yaptım
Odaları toplayıp mutfağı oturma odasını süpürdüm
Diğer odaları da robot süpürüyor
1 Saat kadar vakit ayırdım kendime.

Sabah Eylülü okula bıraktım eşim erken çıktı evden.
Sabahtan yatakları topladım giyindim kahvaltı hazırladım
Baktım araba buz tutmuş çantaları aldım aşağıya indim o sırada Eylül hazırlandı.
Bırakıp geldim.
Dünden yapmam gereken temiz bulaşıkları yerleştirme ve bol bol camasir katlama işini yaptım.
Kahvaltımı yaptım
Odaları toplayıp mutfağı oturma odasını süpürdüm
Diğer odaları da robot süpürüyor
1 Saat kadar vakit ayırdım kendime.
Ellerine sağlık 🌸

Araba buz mu tutmuş 😱 ben hala kısa kol giyiyorum okula gelirken 🫢

Ellerine sağlık 🌸

Farklı iklimlerde yaşıyorsunuz😅

Geçmiş olsun mikan. Benim kız da öksürüyor, burnu akıyor. Ben öksürüyorum. Babası epey hasta. Ailece dökülüyoruz.

Sabah kahvaltıya çağırdı arkadaşlar gittim. Sonra market alışverişimi yaptım. Öksürük halsizleştirdi ama, yoruldum.

Geçmiş olsun mikan. Benim kız da öksürüyor, burnu akıyor. Ben öksürüyorum. Babası epey hasta. Ailece dökülüyoruz.

Sabah kahvaltıya çağırdı arkadaşlar gittim. Sonra market alışverişimi yaptım. Öksürük halsizleştirdi ama, yoruldum.
Geçmiş olsun 💐

Çok çok geçmiş olsun size de 😥 ben oğlumda da bir kaç gündür gece öksürük vardı buhar makinesi iyi gelmişti alerjiktir diye şurup veriyordum 3 gündür hastanede kusmuş oğlum serum bağlamışlar 😓 ben de sağlık ocağına geldim sesim çıkmıyor sınav haftası diye rapor almak istememiştim daha kötü oldu sesim

Geçmiş olsun sizede 😔

Ellerine sağlık 🌸

Gece 0 derece bazen -1 oluyor 😅
Öğlene doğru sıcak oluyor geri soğuyor.

Biz burda mont falan giyiyoruz 😂
Haftaya bere eldiven giymeye başlarız

Eskisehir ve Ankarada'ki ayaz fenadır yaşayan bilir 😅

Eşimin tek hayali emekli olunca burdan gitmek soğuktan sebep 😂

Selam kızlar, çarşamba nöbetçiydim, perşembe de gezdik annemle, bir kaç bir şey aldık ona, gelinimizin doğum günüydü ona bi hediye aldık falan derken çok eğlenceli bir gün geçirdim.

her nöbet sonrası bi başağrısı ile cebelleşiyordum ama bu sefer şükür ki iyiydim. alışıyo muyum neyim.

Günümü ve rutinlerimi düzenlemeye çalışıyorum bu aralar birçok notlar aldım.
Hepsini tek tek paylaşmak istiyorum

1. Mutfağı akşam topluyorum mutlaka burada sorun yok ama temizleri yerleştirmek sabaha kalması karmaşık hale getiriyor. İki gündür akşam makine bitince yerleştirdim ve sabahları daha kolay oldu.Sabahlarımız oldukça yoğun geçiyor.
Makineyi açınca o boşluğu görmek bile efsane 😅

Bugün sabaha bıraktım temizleri ve yine zorlandım.
Akşamdan makineyi boş bırakma işini alışkanlık haline getirmek istiyorum.

Günümü ve rutinlerimi düzenlemeye çalışıyorum bu aralar birçok notlar aldım.
Hepsini tek tek paylaşmak istiyorum

1. Mutfağı akşam topluyorum mutlaka burada sorun yok ama temizleri yerleştirmek sabaha kalması karmaşık hale getiriyor. İki gündür akşam makine bitince yerleştirdim ve sabahları daha kolay oldu.Sabahlarımız oldukça yoğun geçiyor.
Makineyi açınca o boşluğu görmek bile efsane 😅

Bugün sabaha bıraktım temizleri ve yine zorlandım.
Akşamdan makineyi boş bırakma işini alışkanlık haline getirmek istiyorum.
Ben de hep sabaha bırakıyorum evet bazen unutuyorum çalıştırdığımı kahvaltıdan sonra kirlileri koyayım diye bir açıyorum temizleri görünce moralim bozuluyor 🙈😅

Selam kızlar, çarşamba nöbetçiydim, perşembe de gezdik annemle, bir kaç bir şey aldık ona, gelinimizin doğum günüydü ona bi hediye aldık falan derken çok eğlenceli bir gün geçirdim.

her nöbet sonrası bi başağrısı ile cebelleşiyordum ama bu sefer şükür ki iyiydim. alışıyo muyum neyim.
Her günün böyle güzel geçsin 😊
Evde isler vardı hem çalışıyorsun da iyi gelmiştir değişiklik 😊

Ben dün Çökertme kebabını yapamadım. Kayınvalidem içli köfte yapmış yemeğe davet etti 😋 içli köfteyi özlemiştim bayadır yememiştim.
Bugün yaparım artık, akşam da arkadaşa gideceğim kız buluşması yapacağız ama oğlumun durumuna göre bakalım

Ben de hep sabaha bırakıyorum evet bazen unutuyorum çalıştırdığımı kahvaltıdan sonra kirlileri koyayım diye bir açıyorum temizleri görünce moralim bozuluyor 🙈😅
Sofrayı toplayınca çalıştırıyorum mutlaka 👍
Çay falan iciyoruz bakıyorum bitmis kapağını açıp sabaha bırakıyordum 😅
5 dk yerlestirsek ,sabah ne güzel oluyor.

Back
X