Merhaba kızlar, yılbaşı gelmeden haftalık bir odaya odaklanıp düzenlenmek istiyorum, zira çok dağıldım.
İlk hafta hedefim en zor yer olan: Yatak odasından başlıyorum. Havalar soğudu, kışlıkları da çıkarmam lazım. Yırtık çoraplar ayrılacak; dikilecek olanlar dikilecek, kalanlar atılacak. Atlet ve kilotlat elden geçecek. Kışlık dolabım elden geçecek. Eksikler belirlenecek. Fazlalıklar elden çıkarılacak.
1. Hafta: Yatak odası
2. Hafta: Çocuk odası
3. Hafta: Banyo-tuvalet,Oturma odası
4. Hafta: Salon,kiler
5. Hafta: Mutfak
6. Hafta: Eksik kalan yerler

Var mı benimle challange yapacak olan :))
Kolay gelsin 😊

Selamlar
Bugün evi silme günümdü. Süpürdüm sildim toz aldım balkonu yıkadım çöpleri attım lavabo wc temizledim.
2 saat kadar sürdü

Artık her işi bu gün yapmıyorum.
Salı nevresim
Çarşamba banyo temizliyorum

Selamlar
Bugün evi silme günümdü. Süpürdüm sildim toz aldım balkonu yıkadım çöpleri attım lavabo wc temizledim.
2 saat kadar sürdü

Artık her işi bu gün yapmıyorum.
Salı nevresim
Çarşamba banyo temizliyorum
Senin de ellerine sağlık, toplu da yapsak parça parça da yapsak ev işi nankör 🙈

Merhaba kızlar, yılbaşı gelmeden haftalık bir odaya odaklanıp düzenlenmek istiyorum, zira çok dağıldım.
İlk hafta hedefim en zor yer olan: Yatak odasından başlıyorum. Havalar soğudu, kışlıkları da çıkarmam lazım. Yırtık çoraplar ayrılacak; dikilecek olanlar dikilecek, kalanlar atılacak. Atlet ve kilotlat elden geçecek. Kışlık dolabım elden geçecek. Eksikler belirlenecek. Fazlalıklar elden çıkarılacak.
1. Hafta: Yatak odası
2. Hafta: Çocuk odası
3. Hafta: Banyo-tuvalet,Oturma odası
4. Hafta: Salon,kiler
5. Hafta: Mutfak
6. Hafta: Eksik kalan yerler

Var mı benimle challange yapacak olan :))
Bende 15 dk düzen veya temizlik yapacağım hafta içi senin gibi odak noktası belirleyeceğim
Yaptıkça burda paylaşırsan motive oluruz 😊

Eylül ayından beri gelir gider, birikim konusunda iyi ilerliyorum.
Bütçe belirlemek buradaki kilit nokta.
Sonra o ay alınacak ürün acil veya ihtiyaçsa bunu sorgulamak

Kalan limiti de yine alışveriş bütçesinde biriktirip ayakkabi çanta gibi yüksek fiyatlı ürünleri alırken kullanacağım. Artarsa param 🙃

Yazın çok harcama yaptığım için 2 ay daha idareli olmaya devam edeceğim.
Sonra yeni yılda yeni düzenlemeler yapacağım.
Bu sirada öğreniyorum.
elime her gecen parayi ya harciyordum yada borçlarımı komple kapatıp yeniden harcama yapıyordum.

Artik ödeme bütçesi market kredi kartı.
alışveriş limiti
aylik fatura obonelik
Birikim olarak planlayıp listemi hazırlıyorum.
Acele etmiyorum

böylece tasarrufta yapmış oldum.
Pazartesi gr altın alacağım.

Yine birikimde acele etmiyorum beni zorlamayacak şekilde birikim yapacağım

Günaydınlar, hafta sonu oğlumun doğum gününü kutladık, yoruldum demeyeyim annem gelinimiz çok yardımcı oldu ama ben hiç bir şey anlamadım. ne oturup bi çay içebildim, ne sakince nasılsınız iyi misiniz sohbeti yapabildim, çocuklar bi yandan çoştu, bi yandan tv izleyenler oldu falan derken eşime söyledim, bende önüme çay gelsin oturup ev sahibi gibi misafirlerimle ilgileneyim dışarıda kutluyoruz diye :KK70: bakalım malum bende çocuk çok 3 ayda bir doğum günü kutluyoruz :KK70::KK70:bi sonrakine ne oluruz artık.

Bulaşık makinesini ben de sabah yerleştiriyorum
Akşam mutfağı düzenliyorum ve temiz bırakmaya gayret ediyorum
Bazen bir iki bardak oluyor ama

Bugun değişik bir gün yaşıyorum
Oğlumun otobüsü gelmedi tam 1 saat bekledi çocuk
Sonra mecbur ben götürdüm
Heryer trafik geç kaldık biraz neden çünkü ben yandexe rağmen yanlış yola girdiğim için

Sinirimden ağladım😞

Eve geldim oğlumu bırakıp hocada geç gelmiş derse yok yazılmamış sevindim

Markete gittim yeşillik meyve aldım kedilere yaş mama aldım
Besliyorum kapları yoktu atmış yine birileri
Çok acıkmış hayvanlar
Çardağın beton kenarına koydum yesinler diye öylr açlardı ki elimden yere koymamı bekleyemediler
Zaten sinirli üzgündüm onların o haline daha çok üzüldüm
Temizlik görevlisi geldi neyse şimdilik burda yesinler ben süpürürüm diyor
Ya zaten kırıntı bırakmıyor neyi süpüreceksin dedim
Kabını atmışlar ben de meraklı değilim burda beslemeye
Heryer çer çöp kedilerin yediği dert millete ya

Sinir kat sayım arttı eve geldim kendime ıspanaklı diye aldığım börek patatesli çıktı hiç sevmem
Ispanak yazan yerde neden patatesli börek olur niye
ay çok can sıkıcı, özellikle sizin otobüsün geç gelme mevzusu. bence bu durumu cimer vs her yere yaz, ne demek çocuk 1 saat otobüs bekleyecek ya. sonrası resmen yuvarlanır gibi üst üste gelmiş.

Günaydınlar, hafta sonu oğlumun doğum gününü kutladık, yoruldum demeyeyim annem gelinimiz çok yardımcı oldu ama ben hiç bir şey anlamadım. ne oturup bi çay içebildim, ne sakince nasılsınız iyi misiniz sohbeti yapabildim, çocuklar bi yandan çoştu, bi yandan tv izleyenler oldu falan derken eşime söyledim, bende önüme çay gelsin oturup ev sahibi gibi misafirlerimle ilgileneyim dışarıda kutluyoruz diye :KK70: bakalım malum bende çocuk çok 3 ayda bir doğum günü kutluyoruz :KK70::KK70:bi sonrakine ne oluruz artık.
Nice yaşları olsun 🥳
Öyle oluyor ya kalabalık olunca 😊

İyi ki doğmuş nice mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah 🥰

Günaydınlar 🌸
İyi haftalar 🌷

Çocukları ve eşimi gönderdim.
Mutfak dolabından 3 rafı boşaltıp temizleyip düzenledim.
Kızımla kahvaltı yaptık.
Şimdi çayımı içiyorum.

Birazdan hazırlanıp çıkarım.
Haftaya annem geliyor 🥳🥳🥳
Günaydın ellerine sağlık 🤩
Afiyet olsun 🥰😂😂
Bende işleri yaptım kahvaltimizi yapıyoruz

Selam kızlar
Pazar gününü evde geçirdik hava soğuktu dışarıya çıksak ne yapsak dedik sinema da falan güzel film de yok.
Sadece mutfağı toparladım sabah
Akşam uzeride eşim yemek yaptı o sırada arkadaşlar aradı.
Ailecek evi toparladık arkadaşlarımız geldiler oturduk.

Sabah güzel geçti
Çayı demledim o sırada Eylül uyandı
Kahvaltısını hazırlayıp yatakları topladım.
Evi havalandırdım giyindim
Kızım hazırlanırken beslenme çantasını hazırladım. Evden çıktılar.
15 dk bakliyat dolabını düzenledim
Kendi kahvaltımı yaptım
Mutfağı topladim süpürdüm

Öğleden sonra altınımı almaya gideceğim.
Markete gideceğim.

Dün yemekten kaldı yanına corba yapacağım.

Kitap okuyacağım.

Bakım yaparım kendime şimdilik planım böyle

Emma yi okuyodum aylar aylar önce yarım birakmistim yarım sayılmaz aslında 50 sayfa okuyabilmisim 🤣 ona devam ediyorum etmeye çalışıyorum diyeyim Tutunamayanlar daha akicidir herhalde 😂
3 tane kitap sipariş ettim kendime Amazonda kitaplarda indirim vardı . 2. Kitap yarı fiyatinaydi. Oğluma da bi kaç tane aldım . Emma biterse bitirmem gereken 4 kitap daha var 😁😁

Selam kızlar
Pazar gününü evde geçirdik hava soğuktu dışarıya çıksak ne yapsak dedik sinema da falan güzel film de yok.
Sadece mutfağı toparladım sabah
Akşam uzeride eşim yemek yaptı o sırada arkadaşlar aradı.
Ailecek evi toparladık arkadaşlarımız geldiler oturduk.

Sabah güzel geçti
Çayı demledim o sırada Eylül uyandı
Kahvaltısını hazırlayıp yatakları topladım.
Evi havalandırdım giyindim
Kızım hazırlanırken beslenme çantasını hazırladım. Evden çıktılar.
15 dk bakliyat dolabını düzenledim
Kendi kahvaltımı yaptım
Mutfağı topladim süpürdüm

Öğleden sonra altınımı almaya gideceğim.
Markete gideceğim.

Dün yemekten kaldı yanına corba yapacağım.

Kitap okuyacağım.

Bakım yaparım kendime şimdilik planım böyle
Ohh Allah bereket versin daha çogalsin altınların inşallah 🥰

Back
X