Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutunamayanlar da aynı yazar genelde iç dünyasından bahsediyor arada normal hayattan bahsederken akıcı oluyor ahaa diyorsun tamam güzel gidiyor sonra çok derinlere gidiyor hızlı okuyunca ne dedi bu ne olmuş diye kalıyorsun.Emma yi okuyodum aylar aylar önce yarım birakmistim yarım sayılmaz aslında 50 sayfa okuyabilmisimona devam ediyorum etmeye çalışıyorum diyeyim Tutunamayanlar daha akicidir herhalde
3 tane kitap sipariş ettim kendime Amazonda kitaplarda indirim vardı . 2. Kitap yarı fiyatinaydi. Oğluma da bi kaç tane aldım . Emma biterse bitirmem gereken 4 kitap daha var![]()
Minik aslanGeçen gün spor yaparken heros köpeği farketti yakalamaya çalıştı hep çok komikti eline geçirse yerdi kesin. Veterinerin köpeğine saldırmıştı benim uysal kızım![]()
Sağol canımOhh Allah bereket versin daha çogalsin altınların inşallah![]()
Nice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsunGünaydınlar, hafta sonu oğlumun doğum gününü kutladık, yoruldum demeyeyim annem gelinimiz çok yardımcı oldu ama ben hiç bir şey anlamadım. ne oturup bi çay içebildim, ne sakince nasılsınız iyi misiniz sohbeti yapabildim, çocuklar bi yandan çoştu, bi yandan tv izleyenler oldu falan derken eşime söyledim, bende önüme çay gelsin oturup ev sahibi gibi misafirlerimle ilgileneyim dışarıda kutluyoruz diyebakalım malum bende çocuk çok 3 ayda bir doğum günü kutluyoruz
bi sonrakine ne oluruz artık.
Gözün aydın keşke benim annem de arada gelseGünaydınlar
İyi haftalar
Çocukları ve eşimi gönderdim.
Mutfak dolabından 3 rafı boşaltıp temizleyip düzenledim.
Kızımla kahvaltı yaptık.
Şimdi çayımı içiyorum.
Birazdan hazırlanıp çıkarım.
Haftaya annem geliyor![]()
Bol bol altınların olsun inşallahSelam kızlar
Pazar gününü evde geçirdik hava soğuktu dışarıya çıksak ne yapsak dedik sinema da falan güzel film de yok.
Sadece mutfağı toparladım sabah
Akşam uzeride eşim yemek yaptı o sırada arkadaşlar aradı.
Ailecek evi toparladık arkadaşlarımız geldiler oturduk.
Sabah güzel geçti
Çayı demledim o sırada Eylül uyandı
Kahvaltısını hazırlayıp yatakları topladım.
Evi havalandırdım giyindim
Kızım hazırlanırken beslenme çantasını hazırladım. Evden çıktılar.
15 dk bakliyat dolabını düzenledim
Kendi kahvaltımı yaptım
Mutfağı topladim süpürdüm
Öğleden sonra altınımı almaya gideceğim.
Markete gideceğim.
Dün yemekten kaldı yanına corba yapacağım.
Kitap okuyacağım.
Bakım yaparım kendime şimdilik planım böyle
Ya dün benim kedim de çok acayip davrandıGeçen gün spor yaparken heros köpeği farketti yakalamaya çalıştı hep çok komikti eline geçirse yerdi kesin. Veterinerin köpeğine saldırmıştı benim uysal kızım![]()
Ya niye öyle yaptı acaba başka kedinin kokusunu felan alınca sinirlenebiliyorlar öyle bişey mi oldu .Ya dün benim kedim de çok acayip davrandı
Eşim tararken birden saldırdı kanattı kolunu
Sonra benim yanımda yatıyordu koltukta azıcık öpüp seveyim dedim
Elime saldırdı bırakmıyor her yerimi ısırdı yırttı kanattı
Gece yanıma gelir yatar eşimin yanına yatmaz çok hareket ediyor diye
Bu sefer aramıza girdi yattı biraz sarıldım öptüm sonra arkamı döndüm
Sinirlendi saçıma sarıldı tırnaklarını kafama geçirdi saçımı cekip koparmaya calışıyor
Sakin sakin bekledim sesimi çıkarmadan
Bıraktı çok şükür arkasından gittim ağzına yüzüne saç geldiyse yutmasın diye![]()
Benin aklıma da geldi ama ben hep başka kedileri severimYa niye öyle yaptı acaba başka kedinin kokusunu felan alınca sinirlenebiliyorlar öyle bişey mi oldu .
kızgınlık dönemidir, o zamanlar biraz agresif oluyorlar diye biliyorum.Ya dün benim kedim de çok acayip davrandı
Eşim tararken birden saldırdı kanattı kolunu
Sonra benim yanımda yatıyordu koltukta azıcık öpüp seveyim dedim
Elime saldırdı bırakmıyor her yerimi ısırdı yırttı kanattı
Gece yanıma gelir yatar eşimin yanına yatmaz çok hareket ediyor diye
Bu sefer aramıza girdi yattı biraz sarıldım öptüm sonra arkamı döndüm
Sinirlendi saçıma sarıldı tırnaklarını kafama geçirdi saçımı cekip koparmaya calışıyor
Sakin sakin bekledim sesimi çıkarmadan
Bıraktı çok şükür arkasından gittim ağzına yüzüne saç geldiyse yutmasın diye![]()
Kısırlaştırdım baya oldu ama bence arada geliyolar eserekli annesi gibikızgınlık dönemidir, o zamanlar biraz agresif oluyorlar diye biliyorum.
Sabah eşimde saldırıya uğramışBenin aklıma da geldi ama ben hep başka kedileri severimcanına tak ettiyse bilemeyeceğim tabi
Eşim sen çok şımartıyosun ondan böyle diyor
Milletin kedisi sevsin diye şekilden şekile giriyor bizimkini bırak sevmeyi izin vermese evde yaşayamacaz o hale geldik diyor
Çok konuşma gerçekten atılacaksın evden dedim
Sanki dün lücifer gibi davranan kendisi değilmiş gibi ponçik ponçik yatıyor![]()
kitapları amazon, DR ve bkmkitap, kitapsec arasında karşılaştırıyorum ben deEmma yi okuyodum aylar aylar önce yarım birakmistim yarım sayılmaz aslında 50 sayfa okuyabilmisimona devam ediyorum etmeye çalışıyorum diyeyim Tutunamayanlar daha akicidir herhalde
3 tane kitap sipariş ettim kendime Amazonda kitaplarda indirim vardı . 2. Kitap yarı fiyatinaydi. Oğluma da bi kaç tane aldım . Emma biterse bitirmem gereken 4 kitap daha var![]()
Amazonda kargo ücreti olmuyo o yüzden baya hesaplı oluyo diğer sitelerde bakıyorum ekstra 100 lira kargo ücreti oluyo genelliklekitapları amazon, DR ve bkmkitap, kitapsec arasında karşılaştırıyorum ben de
Geçmiş olsun ağrıyor muSelam kızlar
Bugün dişçi randevum vardı.
Perşembe tekrar gideceğim
Evde dinleniyorum