Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevmediğimiz veli profiliDün okul kermesine sarma sardik. Şimdi kalem böreği yaptım okula gideriz birazdan. Kermes fiyatlarıni attılar şok oldum çocuklara bol bol veririm masada durcam 2 şer liradan veririm ben![]()
Geçmiş olsun, diş mevzusu korkulu rüyamSelam kızlar
Bugün dişçi randevum vardı.
Perşembe tekrar gideceğim
Evde dinleniyorum
Sağol canım sızlıyordu birkaç gündür baş ağrısı vardı.Gecmis olsun canım ağrın yoktur umarım
Sağol canim o tuhaf aletlere bakmadığım sürece sakin olabiliyorumGeçmiş olsun, diş mevzusu korkulu rüyam![]()
Geçmiş olsunSağol canım sızlıyordu birkaç gündür baş ağrısı vardı.
Kanal tedavisi yaptı uyuşuk hala.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Bana ajanda gelse çok mutlu olurumSelamlar
Dün 70 sayfa kadar kitap okudum güzel gidiyor
Ajandalar indirime girmiş hem öğretmenler günü için hemde kendime ajanda aldım
Eşimde ne yapsın ajandayi teknoloji ilerledi artık dedi onun yerine cikolata yaptirsak daha iyi dedi
Sende çikolata alırsın dedim. Tamam hatırlat dedi.
Ajandan olsa yazardın dedim
Bugün daha iyiyim.
Biraz eve odaklanmak istiyorum çünkü yarın sabahtan yine diş randevusuna gideceğim nasıl olurum bilmiyorum.
Ben de aynı dönemdeyim, gerginim ama bana çocuklar değil eşim batıyor bu haftagünaydınlar, bir nöbet günü daha beni bekler. bu ara diyetteyim, dün akşam da bi eğitime katıldım falan derken öğün yapamadım, açlıktan mı neden bilemedim ama sabah çocuklar çıldırttı beni resmen, ayrı kalmak iyi gelecek bu gece, bazen bu tür krizlerle baş etmekte çok zorlanıyorum, sanırım pms döneminde olmam da etkiledi.
ahahah, o sırasını beklesin, nefes alsa batacakBen de aynı dönemdeyim, gerginim ama bana çocuklar değil eşim batıyor bu hafta![]()
Umarım kısa zamanda geri dönersinKızlar ben bi süre ara vereceğim. Bdv de çok takılmaya başladımbeni olumsuz etkiliyor hissediyorum
keşke dondurmadan bakmayacak kadar iradeli olsam
ama daha o olgunluk seviyesine ulaşamadım
![]()
Sizler olmasanız dönmem de siz varsınız diye dönerim en kısa zamanda. Seviliyorsunuz unutmayın![]()
aaaaaa nereye mikan yaaKızlar ben bi süre ara vereceğim. Bdv de çok takılmaya başladımbeni olumsuz etkiliyor hissediyorum
keşke dondurmadan bakmayacak kadar iradeli olsam
ama daha o olgunluk seviyesine ulaşamadım
![]()
Sizler olmasanız dönmem de siz varsınız diye dönerim en kısa zamanda. Seviliyorsunuz unutmayın![]()