- 23 Eylül 2013
- 25.653
- 53.219
- 798
Herkesin kendine göre düzeni var tabi haklısınBen daha baslayamadim hiç halıyı gönderiyorum bugün temizlik faaliyeti sayılır o damisafirimiz birazdan gidiyor . Allah affetsin yatılı misafir hiç benlik değil
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin kendine göre düzeni var tabi haklısınBen daha baslayamadim hiç halıyı gönderiyorum bugün temizlik faaliyeti sayılır o damisafirimiz birazdan gidiyor . Allah affetsin yatılı misafir hiç benlik değil
![]()
Sağol canımNasılsınız kızlar
Mia güle güle kullan çok iyi yapmışsın almakla
Scss94 canım geçmiş bitmiş çok şükür
Misafir bana da yorucu geliyor
Tatil ne güzeldi yaa
Oğlum tam güne geçiş yaptı
5:30 da uyandık bugün
6:30 da bindi çocuk otobüse trafikten dolayı yine geç kaldı ya
Eşim ev bakıyor baktığı yerler yine okula uzak
Cinnet geçirmeme az kaldı![]()
Umarım ev bulursunuz kısa zamanda havalarda soğudu sabahın karanlığında beklemek can sıkıcı.Nasılsınız kızlar
Mia güle güle kullan çok iyi yapmışsın almakla
Scss94 canım geçmiş bitmiş çok şükür
Misafir bana da yorucu geliyor
Tatil ne güzeldi yaa
Oğlum tam güne geçiş yaptı
5:30 da uyandık bugün
6:30 da bindi çocuk otobüse trafikten dolayı yine geç kaldı ya
Eşim ev bakıyor baktığı yerler yine okula uzak
Cinnet geçirmeme az kaldı![]()
Evet karanlık o yüzden durağa yürümesine izin vermedim arabayla bıraktımUmarım ev bulursunuz kısa zamanda havalarda soğudu sabahın karanlığında beklemek can sıkıcı.
Elinize sağlıkÇocukların oyuncaklarından başlayıp azaltmaya başladım..Bahçe de birikmiş eşyaları ayıkladım. İki ayda düzeltme ancak tamamlandı.
Eline sağlık bitirmissin bile işleriDün geceye kadar temizlik yaptım bugün sabah erken uyanıp devam ettim bitti şükür sadece çamaşırlar kaldı onlarda kaç günde kurur bilmiyorum
Çok yoruldum camlari felan silcektim yarın yağış görünüyor silmedim. Bugün öğlen dinlenirim bol bol . Yemek yaparım. Tavuk pilav yaparım galiba milli yemeğimiz![]()
Yaa keşke buraya da yağsaEline sağlık bitirmissin bile işleri
Bizimde burada 3 gün yağmur yağdı camlar kötü oldu hafta sonu kar yagabilirmis duruma göre yapacagim artık
Keşke çok çok yağsa geçen yıl yağsa da tutmadı eridi hepYaa keşke buraya da yağsa
Kar yağsa camdan izleyemem bende hep çamur yağmış gibigeçen gün baya yağmur yağmıştı
Cuma günü silebilirim bende![]()