belleza belleza hep iradesizlikten ya biraz uzak kaldım şimdi zincir kırıldı bdv okuma alışkanlığı konusunda 🤦‍♀️
Sen de tatil yapmışsın ne güzel annengil yakın mıydı? 🌷
Annem yakın canım. Şimdi merkezdeki eve döndü bizle, yazlık olanı kapattı. Artık daha yakın😊
Senin dönmene de sevindim😊

Şifreni otomatik doldurma gibi bişey oluyo ondan yap nasıl yapıldığını bilmiyorum 😁 sende gitmee gitmeyin gitmeyelim 🥲
Otomatik zaten hiç şifre girmiyorum. Ama çerezleri sil demiştim, öyle uçtu sanırım.

Mikan Mikan hoşgeldin :KK200:

belleza belleza şifreni minimal00 yap bari :KK48:
😊😊 şifremi yazdım ama evde değildim maille yenilemek için de uğraşmadım.

Annem yakın canım. Şimdi merkezdeki eve döndü bizle, yazlık olanı kapattı. Artık daha yakın😊
Senin dönmene de sevindim😊

Otomatik zaten hiç şifre girmiyorum. Ama çerezleri sil demiştim, öyle uçtu sanırım.

😊😊 şifremi yazdım ama evde değildim maille yenilemek için de uğraşmadım.
Anneler yakın olsun ya🥰 hoşgeldin sen de 🩷

Bu arada evle anlaştık ocak sonu gibi teslim alacağız
İçinde tadilat vardı
Hayırlı olur inşallah bizim için
Oğlumun okula yakın değil ama en azından eşim iş yerindeki eşyaların bir kısmını eve taşıyabılecek🤦‍♀️
Rahat çalışacak

Bu arada evle anlaştık ocak sonu gibi teslim alacağız
İçinde tadilat vardı
Hayırlı olur inşallah bizim için
Oğlumun okula yakın değil ama en azından eşim iş yerindeki eşyaların bir kısmını eve taşıyabılecek🤦‍♀️
Rahat çalışacak
Hayırlı olsun ❤️ esyalarin eve gelmesi iyi mi kötü mü bilemedim 😆

Günaydın 🥰
Martin Eden okumaya başladım çok merak etmiştim Mikan anlatınca gayet akıcı gidiyo sevdim . Benim liste yalan oldu son 3 kitap aslinda ama kitabın bitanesi çok kalın ve 2 cilt😆😆 Bitircem yine de yeni yılda 😁

Günaydın 🥰
Martin Eden okumaya başladım çok merak etmiştim Mikan anlatınca gayet akıcı gidiyo sevdim . Benim liste yalan oldu son 3 kitap aslinda ama kitabın bitanesi çok kalın ve 2 cilt😆😆 Bitircem yine de yeni yılda 😁
Ben liste dışı çok kitap okuduğum için liste son aya sıkıştı 🙈 okumazsam kendime verdiğim sözü tutmamış gibi hissedeceğim o yüzden okumak lazım
Bu yıl yaptığım listede o ay ne yazdıysam mutlaka okuyacağım sonra başka kitaplara geçerim diye karar aldım

Martin eden harika yaa bu yıl okuduğum liste dışı kitaplardan biri 😍
Gazap üzümlerini okuyorum şuanda gayet iyi ilerliyor

Ben liste dışı çok kitap okuduğum için liste son aya sıkıştı 🙈 okumazsam kendime verdiğim sözü tutmamış gibi hissedeceğim o yüzden okumak lazım
Bu yıl yaptığım listede o ay ne yazdıysam mutlaka okuyacağım sonra başka kitaplara geçerim diye karar aldım

Martin eden harika yaa bu yıl okuduğum liste dışı kitaplardan biri 😍
Gazap üzümlerini okuyorum şuanda gayet iyi ilerliyor
Martin Eden çok güzel gerçekten
Ben de gazap üzümlerini okumak istiyorum
Çok çok eski çekim bir filmini izlemiştim onu da çok beğendim

Back
X