öğretmenler günün kutlu olsuuunTeşekkür ederim![]()
![]()

Kitabı çok merak ettim sipariş edeyim bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğretmenler günün kutlu olsuuunTeşekkür ederim![]()
![]()
Ne güzel İnşallah buraya da kar yağarSelamlar
Bu hafta durgun geçti kendime gelemedim
Ve iyi hissetmek için çabada göstermedim bazen durmak gerekiyor
Bugün bile birsey yapmak gelmedi içimden.
Kahvaltıdan sonra dedim ki bir yerden başla ve istersen devam et.
Güzel hareketli müzikler açtım ve istediğim gibi evimi mis gibi yaptım. Kahvemi içtim.
Kar yağacak olması biraz heyecanlandırdı galiba etkisi olabilir
Sonra bakım yaptım.
Kremlenirken mum yaktım ve sakin bir müzik açtım 15 dk terapi gibi iyi geldi
Soğuk günlerde böyle güzel bir ortam hazırlamayı seviyorum
Yazın daha enerjik olduğum için dizi izlerken bakım yapıyorum.
Ruh halime göre her türlü ortamı olusturuyorum.
Tabiki de menü de köfte tavuk var.
İş yaparken pratik olmalı dimiScss94 Bir menü klasigimiz oldu dimi
![]()
Izgarayı deneyeceğim bakalım
Kar çok güzel yağıyor...
Gittim...
Çok teşekkür ederimöğretmenler günün kutlu olsuuun
Kitabı çok merak ettim sipariş edeyim bugün![]()
Olabilir kütüphaneden bakayım Amazonda baktım diğer klasiklere göre pahaliydiÇok teşekkür ederimaslında kütüphane yakınsa gitsen vardır diye tahmin ediyorum klasik sonuçta , kitap durağan ilerliyor hep bir çaba var ama duygular güzel işlenmiş tavsiye ederim
Insallah canım sağolNe güzel İnşallah buraya da kar yağar
Afiyet olsun canım
biraz su ile beklettin mi? o zaman daha kolay çıkıyordu sanki.Tava çok güzel ama yıkanması kas gücü gerektiriyor
Ama tat olarak çok keyifli oldu iyiki almışım![]()
Bekletmedim fazla ama çok zorlamadı ağır olduğu için yordu.biraz su ile beklettin mi? o zaman daha kolay çıkıyordu sanki.
Eki Görüntüle 3509492
Yeni hobime de bi hayırlı olsun alırım, küçükken bizim ev ekonomisi dersimiz vardı orta okulda, neler yapmışız ya, o zaman çok sevmiştim, markette denk gelince dayanamadım aldım.
Çocuklar da çok sevdiler, büyük kızıma biraz verdim yap diye, bende onun yaşlardaydım, becerebildi az çok ama minik kızım merakla başında bekliyor çok beceremez daha o.
Kar yağması bitince burasıda ayaz olacakGünaydın sizin kar keyfinin ayazı bizi vurdudonuyoruuuz
Manzaralarınız harika benim yerime de bir kahve için![]()
kesinlikle katılıyorum, gerçi kızımın okulunda atölyelerde çoğunu yaptılar eksik kalmadı ama yşne de bizim o dönemde yaptıklarımız da çok öğretici ve eğleneliydi, etek bile diktim benŞimdi okullarda yine olsa bu dersler.
Hem el emeği hem terapi oluyor![]()
ayy ayaz hiç sevmediğimmm, haklısın kesinliklee.Sizin kar keyfinin ayazı bizi vurdudonuyoruuuz
Manzaralarınız harika benim yerime de bir kahve için![]()
kazağını merakla bekliyorumÖğretmenler günü için okulda programa katılacağım ve markete gitmem gerek.
Kargom gelecek kazagim ve kızımın boyama kitapları umarım ben evdeyken