- 23 Ekim 2018
- 16.183
- 37.411
- 598
Geçer eninde sonunda ben değiştiysem herkes değişirUmarım
Böcekten de korkuyor küçükken daha zordu şimdi o kadar tepki vermiyor. Zamanla alışıyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçer eninde sonunda ben değiştiysem herkes değişirUmarım
Böcekten de korkuyor küçükken daha zordu şimdi o kadar tepki vermiyor. Zamanla alışıyor.
Kendi haline bıraktım çok şey yapmıyorum.Geçer eninde sonunda ben değiştiysem herkes değişir![]()
Henüz izleyemedim bu hafta baya karışık geçtiSelam kızlar nasılsınız
Mia- OA ya başladın mı merak ettim. Ben baştan başladım bu gün aşkı memnu gibi bir kaç kez tekrar edeyim dedim
Annemler gitti ev birbirine girdi iki gündür yemek de yapmıyorum dışardan söylüyorumyarın normale dönmem lazım.
Gün aşırı yüzme kursuna gidiyorum ne kadar zormuş valla hala çok korkuyoruminşallah tekrar kayıt olmadan öğrenirim.
Eline sağlıkGünaydınlar herkese
Kahvaltı yapıldı.
Mutfak ve giriş süpürüldü.
Nevresim değişti, çamaşır yıkanıyor.
‘Sevmek Yetmez’ bitti. Faydalı anlaşılır çok bizden bir kitap lakin uygulama çok zor, çok kolay gibi görünüyor ama zor yani![]()
Beni de çocuk odasına ışınlayınBiri beni mutfağa fırlatsa da işlere başlasam![]()
Canım trip mevzusu bizde 5 yaş oğlumda var, tipik bir yengeç her şeye ama her şeye alınıyor, alınınca kendini odasına kapatıyor ya da bir şeyleri fırlatıyorEline sağlık
Bizde dün Eylül le kısa konuşma yaptık.
Herseye trip atma modunu açmıştı.
Ayarı kıs biraz dedik.![]()
Güvenilir bir komşu olsaymış arada gelip bakacak çok iyi olurmuş, şimdiden iyi tatillerBen de bugünü biraz boş geçirdim
Geç uyandım eşim işe gitmişti ondan sonra tekrar uyudum
Oğlumla kahvaltı yaptık
Mutfak topladım
Onu derse bıraktım
Otoparka indiğimde yavru bir kedi gelmiş onu gördüm diğer beslediğim ona mama yedirmiyor derse de geç kalacaktı hemen bırakıp döndüm tekrar besledım
Bu sefer başında bekledim yesin diye
Ordan çıktım markete gittim giderken yine yavru kediler gördüm 5 taneydi
Kuru mamaları vardı ben de yaş mama aldım şapşikler onu nasıl severek yiyolar
Bol bol sevdim sevdim sevdim
Yemek olarak çin makarnası yapacağım
Tembelim bugün
Eşim yeni eve bakacak iş çıkışı tamirat işleri ne durumda diye
15 tatil için yurtdışına kayak tatili almış
Kedimi kime bırakacağım diye şimdiden düşünüyorum
Arkadasım diyor bana bırak ama çocukları küçük sevmiyor çocuk benim kızım
Eşimin kardeşi eve gelip baksa arası uzak
Evinde baksa karısı korkuyor
Annem bana getır dedi ama gidip ordan alması da var
3 gün kendi idare ediyor ama bir hafta kalamaz o 3 gün bile çok üzülüyor ben olmayınca
Kayınvalidem kalıyor geriye bir tel mecbur ona kalacak gibi
O çok sever severek bakar ama unutkan bir kadın kapı pencere açık bırakır diye korkuyorum
Annem yakın olsaydı keşke hiç gözüm arkada kalmazdı![]()
Aslında iyi komşularım var ama kimse anahtar alma sorumluluğuna girmezGüvenilir bir komşu olsaymış arada gelip bakacak çok iyi olurmuş, şimdiden iyi tatiller![]()
Bizimkinin odasına gitme huyu var.Canım trip mevzusu bizde 5 yaş oğlumda var, tipik bir yengeç her şeye ama her şeye alınıyor, alınınca kendini odasına kapatıyor ya da bir şeyleri fırlatıyorkızım da bir yengeç ve o da çok alıngan ama o daha alıp başını gitmiyor ya da zarar verecek şeyler yapmıyor sadece gözleri dolup dudakları titriyor sarılınca geçiyor
ergenliklerini düşünemiyorum
İyi tatillerBen de bugünü biraz boş geçirdim
Geç uyandım eşim işe gitmişti ondan sonra tekrar uyudum
Oğlumla kahvaltı yaptık
Mutfak topladım
Onu derse bıraktım
Otoparka indiğimde yavru bir kedi gelmiş onu gördüm diğer beslediğim ona mama yedirmiyor derse de geç kalacaktı hemen bırakıp döndüm tekrar besledım
Bu sefer başında bekledim yesin diye
Ordan çıktım markete gittim giderken yine yavru kediler gördüm 5 taneydi
Kuru mamaları vardı ben de yaş mama aldım şapşikler onu nasıl severek yiyolar
Bol bol sevdim sevdim sevdim
Yemek olarak çin makarnası yapacağım
Tembelim bugün
Eşim yeni eve bakacak iş çıkışı tamirat işleri ne durumda diye
15 tatil için yurtdışına kayak tatili almış
Kedimi kime bırakacağım diye şimdiden düşünüyorum
Arkadasım diyor bana bırak ama çocukları küçük sevmiyor çocuk benim kızım
Eşimin kardeşi eve gelip baksa arası uzak
Evinde baksa karısı korkuyor
Annem bana getır dedi ama gidip ordan alması da var
3 gün kendi idare ediyor ama bir hafta kalamaz o 3 gün bile çok üzülüyor ben olmayınca
Kayınvalidem kalıyor geriye bir tel mecbur ona kalacak gibi
O çok sever severek bakar ama unutkan bir kadın kapı pencere açık bırakır diye korkuyorum
Annem yakın olsaydı keşke hiç gözüm arkada kalmazdı![]()