Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hatırlıyorumKız ben onu da hatırlıyorum, Mehmet Ali alabora çok yakışıklıydı orda meltem cumbul da vardısen kaçlıydın
![]()
Ben 90 lıyım demek 9 yaşında izlenen şeyler unutulmuyorBen 94 lüyüm. Oyuncuları felan hatırlıyorum ama izlemedim baktım şimdi 5 yaşındaymisim basladigin da 99 da başlamış![]()
Ben aşık değildim ama insanlara hakkını veriririmİzlediysem bile hayran olacagim yaşta değilmişim demek ki yoksa unutmazdim. Murat boza aşıktım ben![]()
Bebeleri pisten alalımBen 94 lüyüm. Oyuncuları felan hatırlıyorum ama izlemedim baktım şimdi 5 yaşındaymisim basladigin da 99 da başlamış![]()
Ben 90 lıyım demek 9 yaşında izlenen şeyler unutulmuyor![]()
Ben de hatırlıyorum
Lisede yakın bir arkadaşım vardı
Meltem cumbul sanırım ayrılmıştı diziden
“Artık izlemeyeceğim dizi de kendimi bulamıyorum”demişti
O köylü kız rolü yerine kendini koyuyormuş![]()
Bak lise aşkım buydu Chad Micheal Murrayuzun zamandır bakmamıştım büyük oğlum acayip buna benzemiş şimdi fark ettim
![]()
One three hill diye bir dizi vardı cnbc-E deAaa ciddi misin yakışıklı oğlusun desene merak ettim bak . Kim bu arkadaş hiç tanimiyom ben gözüm bı yerden ısırıyo ama bilemedim
![]()
Ben TV izlemiyomusum bunu anladım şuanOne three hill diye bir dizi vardı cnbc-E desinema filmleri de var
Ben de izlemedim bunuOne three hill diye bir dizi vardı cnbc-E desinema filmleri de var
The O.C ?ay cnbc-e'ye bayılırdım ben ya![]()
Ben Sünger Bob izliyodum o kanaldaay cnbc-e'ye bayılırdım ben ya![]()
simpsonlarThe O.C ?
Smallville?
Sünger Bob![]()