Ayy bu kediler ne böyle yaa
Resmen şiddet görüyorsunuz.
Sinirlenmiyor musunuz peki böyle canınız acıdığında? Kedileri severim ama böyle şeyler duyunca bana çok korkunç geldi.
Yok hiç sinirleniyorum 🤣 yazık kız durup dururken gelip dövmüyolar da yanlış bı hareketimiz olursa naneyi yedik 😅

Günaydın 🥰
Bugün alışveriş günü. Yüzme kursundan sonra alışveriş yaparız eve döneriz hava yağmurlu. Evi toparlarim spor yaparım. Oğlumla vakit geçiririz . 🥰 Mia- Mia- başarılar diliyorum Eylül'e 🥰🥰

Günaydın 🥰
Bugün alışveriş günü. Yüzme kursundan sonra alışveriş yaparız eve döneriz hava yağmurlu. Evi toparlarim spor yaparım. Oğlumla vakit geçiririz . 🥰 Mia- Mia- başarılar diliyorum Eylül'e 🥰🥰
Ne alacaksınız ☺️

Benim de çıkmam lazım yılbaşı için kayınailem gelecek
Eltim ve kayınvalidemler kesin ama iki görümcemin çocuklarının sınav zorluğuna bağlıymış gelip gelmeyecekleri😬

Pazartesi haber verecekleri için mecbur Salı gideceğiz

Ne alacaksınız ☺️

Benim de çıkmam lazım yılbaşı için kayınailem gelecek
Eltim ve kayınvalidemler kesin ama iki görümcemin çocuklarının sınav zorluğuna bağlıymış gelip gelmeyecekleri😬

Pazartesi haber verecekleri için mecbur Salı gideceğiz
Normal haftalık alışveriş canım mutfak alışverişi temizlik malzemeleri de bitti 😅

Günaydınlar🌸🌸🌸
Herkese iyi haftalar

Haftaya hasta başladım 🙈
1 haftadır beslenmemi düzenlemeye çalışıyorum. 1 kilo vermişim. Ne zaman yemeğimi azaltsam hasta oluyorm 🫣😂

Bu hafta az öz 2025 hedeflerimi belirleyeceğim. Siz de yazın hadi 🙃

Günaydınlar🌸🌸🌸
Herkese iyi haftalar

Haftaya hasta başladım 🙈
1 haftadır beslenmemi düzenlemeye çalışıyorum. 1 kilo vermişim. Ne zaman yemeğimi azaltsam hasta oluyorm 🫣😂

Bu hafta az öz 2025 hedeflerimi belirleyeceğim. Siz de yazın hadi 🙃
Günaydin canım geçmiş olsun 😔
Bugün temizlik günü hedef düşünmeye vakit kalmaz yarın yazayım ben 😁

Günaydin canım geçmiş olsun 😔
Bugün temizlik günü hedef düşünmeye vakit kalmaz yarın yazayım ben 😁
Ben de nöbetçiyim bugün o yüzden ben de bugün yazamam🙈

Şöyle geçmişe baktım da bi dönem gün gün içilecek bitki çaylarını bile planlamışım 😅 şimdi rüzgar nereye savurursa 😂

Back
X