Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsiin güzel telaşlarGünaydın kızlar
Ben de bugün yoğunum,
Akşama misafirim var
Temizlik yapıp, alışverişe gitmem lazım.
Zeytinyağlıları ve tatlıyı dünden yaptım.
Öğleden sonra kızımı okuldan alıp, hazırlıklara başlarım.
Selam kızlar, sabah yoğundum ancak gelebildim :) ben bu ara kimseyi ağırlayamıyorum valla, akşam iftarı zor yetiştiriyoruz, hafta sonu da çamaşır ev derken zaten nasıl geçiyor anlamıyorum. kv robot süpürge istemişti, onu aldık, iftara davet etmiş, gelinde hemde kurun diye, sevinsem mi bilemedim![]()
![]()
Sabah giyinirken aklıma geldi benim de, dolabımdan giyiniyorum dedim içimdenSelam kızlar
Dolabimdan giyiniyorum 2. Günündeyiz.
Kaldı 73 gün ,benimse 198 günüm
Hatasız büyütülen yok sanırımOğlumu okuldan yürüyerek almaya gittim az yorulmuşum gibi yürüyüş olsun dedim hava çok güzeldi
Market, fırın derken paraları saça saça geldik
Kütüphaneye uğradım dayanamadım 2 kitap aldım
Beyinde ararken bağırsakta buldum
Osho, içimizdeki çocukla ilgili bir kitap
2 gündür doğan cüceloğlu içimizdeki çocuk’u okuyorum böyle bilinçli okumamıştım daha önce tavsiye ederim
Bu aralar geçmişi, çocukluğumu, yetiştirilişimde yapılan hataları sorguluyorum![]()
Seninde eline sağlık
Aynen farkındalık olduSabah giyinirken aklıma geldi benim de, dolabımdan giyiniyorum dedim içimdenaslında her gün yaptığımız şeydi ama bir mutlu etti o his
![]()
Eleme zamanlarını çok seviyorumGünaydın iyi haftalar
Haftasonu hızlı geçti. Sıcaklık 30 dereceydi
Ruslar denize inmiştibiz de girsek olurdu.
Cumartesi oğlumu deneme sınavına götürdüm. Ordan 2 arkadaşı ile buluştuk. Tatlı yemeye götürdük çocukları.
Eve dönünce eşimle çocukları alıp deniz kenarına yürüyüşe gittik. Akşam da bir arkadaşımız ameliyat olmuştu. Geçmiş olsuna gittik.
Pazar evdeydim. Kendi kıyafetlerimden 5 Parça eledim. Kızımın kıyafetlerinden bir poşet ayırdım. Tanıdığa verilecek. İşe yaramayacaklar benimkilerle beraber giysi kutusuna atılacak. Kızartma tenceremi attım kötü olmuştu. French pressim çatlamıştı onu da attım. Her gün bir şeyler elemeyi planlıyorum. Çok alım yaptım son zamanlarda elemem şart