Eleme zamanlarını çok seviyorum 😅
Bizde anneme elediklerimizi verdik kurtulduk.

Sıcakken hava gezdik iyi oldu salı yağmur yagacakmis duruma göre temizlik yapacağım bu hafta 😊
Benim de temizlik yapmam lazım 2 hafta kaldı bayrama. Ne kadar detaya girerim bilmiyorum. Sana da Kolay gelsin🌺

Sıcaklık düşecekmiş bu hafta biraz düşmeli keşke yağmur yağsa buraya da

Hava burda da 30 dereceydi hafta sonu yüzüm kızarmış sıcaktan 😅 kitabımı bitirmek üzereyim onu da bitirmem lazım temizlik yapmam lazım saçımı boyamam lazım güya her ay boyiyacaktim ama bu aydan sonra başlıyorum her ay saçlarımı boyicam buraya yazıyorum 😂😂😂

Benim de temizlik yapmam lazım 2 hafta kaldı bayrama. Ne kadar detaya girerim bilmiyorum. Sana da Kolay gelsin🌺

Sıcaklık düşecekmiş bu hafta biraz düşmeli keşke yağmur yağsa buraya da
Sanada kolay gelsin yağmur hatta kar gösteriyor hava durumu ama nasip keşke yağsa.
O yüzden evin içinden başlayıp en son camları yaparım diye düşünüyorum 🤔

Hava burda da 30 dereceydi hafta sonu yüzüm kızarmış sıcaktan 😅 kitabımı bitirmek üzereyim onu da bitirmem lazım temizlik yapmam lazım saçımı boyamam lazım güya her ay boyiyacaktim ama bu aydan sonra başlıyorum her ay saçlarımı boyicam buraya yazıyorum 😂😂😂
Kolay gelsin yapılacaklar listesi hiç bitmiyor 😅

Sanada kolay gelsin yağmur hatta kar gösteriyor hava durumu ama nasip keşke yağsa.
O yüzden evin içinden başlayıp en son camları yaparım diye düşünüyorum 🤔
Burda da sulu kar görünüyor hava 20 derece birden düşecekmis. Bende evin içinden başlarım oğlumun odasından başlarım bugün halısını yıkarım dolapları silerim kitaplarını düzenlerim oyuncak çekmecelerini bosalttip yıkarım. Yarında koltuklari silerim her gün parça parça yapcam bugün genel bir sil süpür yapayım diğer günler parça parça yaparım

Günaydın kızlar :KK200: , katılmadım ama bende 5. günden selam diyim :KK70:

😁 Yemek aradan çıkmış olur. Bende bugün çok yoruldum. Asansör bozuk hâlâ 😬 git gel in çık evin işlerini yap tansiyonum düştü 🥺
yapıldı mı asansör?

Günaydın iyi haftalar 🌺

Haftasonu hızlı geçti. Sıcaklık 30 dereceydi 😱
Ruslar denize inmişti 😂 biz de girsek olurdu.
Cumartesi oğlumu deneme sınavına götürdüm. Ordan 2 arkadaşı ile buluştuk. Tatlı yemeye götürdük çocukları.
Eve dönünce eşimle çocukları alıp deniz kenarına yürüyüşe gittik. Akşam da bir arkadaşımız ameliyat olmuştu. Geçmiş olsuna gittik.
Pazar evdeydim. Kendi kıyafetlerimden 5 Parça eledim. Kızımın kıyafetlerinden bir poşet ayırdım. Tanıdığa verilecek. İşe yaramayacaklar benimkilerle beraber giysi kutusuna atılacak. Kızartma tenceremi attım kötü olmuştu. French pressim çatlamıştı onu da attım. Her gün bir şeyler elemeyi planlıyorum. Çok alım yaptım son zamanlarda elemem şart

eline sağlık, gerçekten çok güzeldi hafta sonu, bugün itibariyle düşüşe geçtik biz, perşembe 0 derece ile en soğuğu yaşayıp tekrar ısınacağız bakalım.

yapıldı mı asansör?

eline sağlık, gerçekten çok güzeldi hafta sonu, bugün itibariyle düşüşe geçtik biz, perşembe 0 derece ile en soğuğu yaşayıp tekrar ısınacağız bakalım.
Ohh ne güzel bakalım kaçıncı güne kadar geleceksiniz merak ediyorum 😁

yapıldı mı asansör?

Hayır maalesef komşular parayı ödeyemiyormuş taksit yapmiyolarmiş 😬😬

Ohh ne güzel bakalım kaçıncı güne kadar geleceksiniz merak ediyorum 😁
pek güvenmiyorum kendime, dur bakalım :KK70:
Hayır maalesef komşular parayı ödeyemiyormuş taksit yapmiyolarmiş 😬😬
ay sinir oluyorum ya, üst katı düşünen yok, karşı binadaydı sanırım biri vardı ben 1. katta oturuyorum asansörü kullanmıyorum bakımına karışmam diyomuş, gerçekten bazı insanlarda medeniyet yok, bina yaşamından bihaberler.

pek güvenmiyorum kendime, dur bakalım :KK70:

ay sinir oluyorum ya, üst katı düşünen yok, karşı binadaydı sanırım biri vardı ben 1. katta oturuyorum asansörü kullanmıyorum bakımına karışmam diyomuş, gerçekten bazı insanlarda medeniyet yok, bina yaşamından bihaberler.
Bizim üst kattaki de süpürgesinin tozunu balkondan silkeliyordu geçen hafta uyardım sorun çıkaran ben oldum 😅

Back
X