- 23 Eylül 2013
- 25.115
- 51.909
- 798
Küpe bana da alerji yapıyor gümüş mü almak lazım kışın bir tane alıp deneyeyim.alışverişsiz geçirilen gün nasıl baltalanır![]()
bi de tavsiye veriyorum valla ayıp bana
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küpe bana da alerji yapıyor gümüş mü almak lazım kışın bir tane alıp deneyeyim.alışverişsiz geçirilen gün nasıl baltalanır![]()
bi de tavsiye veriyorum valla ayıp bana
![]()
Sac boyamak daha ugrastirici. O iş çıksın aradan hemdeYarın kaldığım yerden devam ederim
Akşama enerjim olur inşallah saçımı boyamak için![]()
Gümüş alerji yapmıyo canım benim de kulağım yara oluyo hemen çelik ya da gümüş olması lazımKüpe bana da alerji yapıyor gümüş mü almak lazım kışın bir tane alıp deneyeyim.
Deneyeyim süre bitinceGümüş alerji yapmıyo canım benim de kulağım yara oluyo hemen çelik ya da gümüş olması lazım
Eline sağlıkSaçlarımı boyadıımçok şükür yaa
Yarın da kalan işlerimi yaparım kalan işlerimi de iki güne bölüp yapmam gerekiyo ama olsun. Şimdi kitabımı okurum çok az kaldı bitmek üzere bitirebilirim inşallah![]()
İlk sıradaNot al![]()
Toka bile almayacagim diye karar almistimİade kargoların yerine almak sayiliyo mu![]()
Oohh neler alacaksın. Ben saç yaği aldım bir tanecik başka hiç bişey almadım henüzToka bile almayacagim diye karar almistim
şimdi o iadelerin yerine bakım ,makyaj ürünleri alıyım diye düşündüm.
Biten ürünlerin yerine alacağım güneş kremi vsOohh neler alacaksın. Ben saç yaği aldım bir tanecik başka hiç bişey almadım henüz![]()
Kolay gelsin bol bol dinlenGünaydın
Kayınvalidemdeyim
Yatağım hazır oğlanı okula kocayı işe gönderdim
Güzel uyuyayım
Uyanınca iftar hazırlığına başlarız
Enerji depolamam lazım
kvde mi uyuyacaksın? ben anlamadım, evde misin kvde misinGünaydın
Kayınvalidemdeyim
Yatağım hazır oğlanı okula kocayı işe gönderdim
Güzel uyuyayım
Uyanınca iftar hazırlığına başlarız
Enerji depolamam lazım