Günaydın kızlar iyi haftalar 🌺

23 Nisan haftası olunca yoğun ve eğlenceli geçeceğini düşünüyorum. Çocukların gösterileri var. Heyecanlıyız 🥰

Cumartesi gün vardı, güzel geçti. Pazar evde yazlık kışlık ayırmaca, botları kaldırdım , bol bol eleme yapıldı ama kızın kıyafetlerinden😂
Neyse darısı bana bakalım 🤔
Küçük geldiği için daha kolay dimi elemesi

Benim de oğlumun küçülenlerini dayısına veriyorum🙈
Yazınca tuhaf oldu ama kardeşim 23 yaşında oğluma olmayanlar ona denk geliyor

Sweatler tshırtler ayırdım

Günaydın kızlar iyi haftalar 🌺

23 Nisan haftası olunca yoğun ve eğlenceli geçeceğini düşünüyorum. Çocukların gösterileri var. Heyecanlıyız 🥰

Cumartesi gün vardı, güzel geçti. Pazar evde yazlık kışlık ayırmaca, botları kaldırdım , bol bol eleme yapıldı ama kızın kıyafetlerinden😂
Neyse darısı bana bakalım 🤔
Eline sağlık 😊
Eleme kısmına çok takılmayın öncelik giyme ihtimali ve kombinlemek bunlar yoksa dolapta tutmaya da gerek yok 😊

Mutfağı temizledim ama öğlen yemeği yendi tekrar toplamam gerek
Oturma odası balkon tamam.
Nevresim yıkanıyor.
Markete gittim acil alınacakları aldım.
Evet geldim biraz dinlenip devam edeceğim
Mutfaktan cikabilirsem işlerde bitecek inşallah 😅

Günaydın 😍
Kahvaltılık biseyler hazirlayip parka cikicaz oğlum da bisiklet sürer evin işi bugün de nolur bilmiyorum ama haftaya çok detaylı temizlik yapmayı düşünüyorum bakalım 😁

anladım canım, biraz takıl uyursun olmazsa, evin nasıl? her şey yerini buldu mu?
Evin eksikleri çok ama kullandığımız yerler çok şükür düzeldi
Yatak odası oğlumun odası ve mutfak düzenli çok şükür
En çok takıldığım yerler çünkü

Diğer katlar yavaş yavaş düzelecek
Üst kat hala koli oğlumun oyuncakları ve eşimin malzemeleri var yaz bitince sanırım onların tam yerleşmesi olur

Öyle böyle idare ediyoruz
Çok üzülmüştüm ilk zamanlar ama şuan alıştım hatta sevmeye bile başladım
Müstakil evin özgürlüğü hemen çıkınca bahçeden arabana binmek sakin mis gibi sokaklar
Orda biraz savaşıyormuşuz gibiydi🙈

Sen nasılsın nasıl gidiyor☺️

Back
X