• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydin dün kitabimi okudum gidişat kötü gibi bakalım neler olacak 😆😆
Okuması keyifli ama bugün bitiririm galiba. Şimdi misafirler gelecek kahvaltıya öğlen ortalığı toparlarim süpürürüm yerleri silmem. Hava öyle tuhaf ki bir türlü yağmur yagmadi cam silmemi bekliyo ama silmiycem 😅😅 haftaya camları hallederim 🥰

Birikimden konuştuk önce o yüzden hatırlatıp duruyor 😅
Bende indirdim kilo konusunda konuştuk😂 boyum bu kilom bu nasıl zayiflamaliyim felan dedim o da anlattı baya bi . Bende şey dedim ne diyeti ya çok zayıfsin zaten demen gerekiyodu dedim o da doğru haklısın dedi 😂😂😂

Evi süpürdüm mutfaktaki işleri bitirdim buzdolabı ve bakliyat dolabi temizlendi
Balkonu yıkadım
Çamaşırları kurutmaya attım kızıma geldim
Börek simit aldım öğlene
Az işim kaldı.

Evi süpürdüm mutfaktaki işleri bitirdim buzdolabı ve bakliyat dolabi temizlendi
Balkonu yıkadım
Çamaşırları kurutmaya attım kızıma geldim
Börek simit aldım öğlene
Az işim kaldı.
Ooo ellerine sağlık 🤩
Bende evi toparladım süpürdüm. Balkonu yıkadım çayimi içip yemeğe başlarım 🥲

oyun grubuna gıttık donuste park sonra bahce sefası kızımın 4 de eve cıktık çok ısteyerek degıl corba içti ve uyudu 2 gündür gündüz uykusu yapıyor uyuma saatı sarkıyor mıgren hala var ılacla yasıyorum yatağımı sımdı topluycam sabah cıktık öyle evden
Kucağımda uyuyor allahım bende yatsam
Yemek yok ne kaldı akşama taze fasülye var onu yaparım bugun

Üçgen plastik olanlar daha kolay ucuyormus diye söylemişti CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer ama eşim 5gen bulabilmis umudum yok ama deneyeceğiz 😅
Selamm

şimdi gördüm mesajınızı.

Uçurtmalardan decathlon mağazasında buldum. paraşüt kumaşı gibi bir kumaştan yapılıyor ve kolay kuruluma sahip.

hem de çok güzel şekillere sahip olanlar var.

kendi kızım haricinde, 2 çocuğa da hediye olarak aldım :)

tavsiye ederim. basit uçuyorlar.

Back
X