• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar
Bugün kışlıkları kaldırıp, yazlıklarımı çıkardım
Çünkü pazardan itibaren havaların güzelleşeceğini umut ediyorum😊
Bu arada eleme yaptım. 23 parça kıyafet, 4 çanta, kartvizitlik, gözlük, saat, telefon kılıfı, çoraplar, makyaj malzemesi..
Hamilelik kıyafetlerim duruyordu bunca zaman neden beklettiysem🙈

iyi geceler kızlar🌹

Sabah kahve içtikten sonra biraz temizlik yaptım ben başlamadan küçük kız heryeri topladı ablasının yatağını bile düzeltti evi süpürdü toz aldı cam sildi hamarat koz başak Burcu🤣🤣🤣
Büyük kız da babasına anlatıyor baba evi bir güzel temizledi diye babası soruyor sen naptın o da yattım diyor🤪🤪🤪

Dizimi izledim

Büyük kız deniz ürünlerli makarna istedi onu yaptım kalamar kızarttım
Küçük yemiyor diye biraz kavurma ve pilav yaptım
Çikolata soslu pasta yaptım

Bulaşık makinasını yerleştirip hamur yoğurdum yarının menüsü d börek ve çorba👍👍

Oğlumun çocuk oyunları yarışı var bugün. Sabahın köründe uyanmış, giyinmiş🤦‍♀️😂 kahvaltılarını yaptılar. Büyük servise, küçüğü de ben yürüyerek okula bıraktım. Eşim ve kızım hala uyuyor. Kahvaltı hazırladım. Birazdan uyandıracağım. 10 da oğlumu izlemeye gideceğiz inşallah. Dersim geç başlıyor bugün.

Ev genel olarak toplu. Geçen hafta berbattı 😅 elenecek her şeyi eliyorum. Oğlumun küçülen ayakkabısını attım az önce yıpranmıştı da. Dün çocukların yorganlarını kaldırdım, yıkadım. Gece üşümedik dediler ama büyük sabah biraz öksürüyordu 🙄

Oğlumun çocuk oyunları yarışı var bugün. Sabahın köründe uyanmış, giyinmiş🤦‍♀️😂 kahvaltılarını yaptılar. Büyük servise, küçüğü de ben yürüyerek okula bıraktım. Eşim ve kızım hala uyuyor. Kahvaltı hazırladım. Birazdan uyandıracağım. 10 da oğlumu izlemeye gideceğiz inşallah. Dersim geç başlıyor bugün.
Yaa yerim onuu 😍 ne güzel bir yarışmiş

Evet fasülye atma, halatla çekme, koşu vs var. Çarşamba yarıştılar şimdi başka bir okulla yarışacaklar. Baya heyecanlı geçiyor, güzel bir deneyimm oldu çocuklara çok eğleniyorlar ☺️
cok güzel etkinlik olmuş oğlumun okuluyla başka okulda yakar top yarışı yaptılar izlemeye gitmişler katılmasina ikna edemedim 😁

Günaydin kızlar gece hiç uyumadik oğlumun karın ağrısı oldu kustu 2 saat uyumuştur ağrı kesici verdim biraz uyudu. Şimdi yine bulaniyo midesi 😔
Benim de başım ağrıyo uyuyamadigim için 🥺
Çok geçmiş olsun, bir şey mi dokundu, üşütme mi yoksa? Zeytinyağını ılıtıp karnını yağla üşütmeyse iyi gelir 🥺

Günaydınlaar :KK200:

Günaydın kızlar
Ben kötü bir gece geçirdim
Oğlumun dün maçta yüzüne başka bir arkadaşının dizi vurmuş
Söylememiş de
Otobüste uyumuş geldi eve yüzü mor ve şişmiş
Kusmaya başladı
Doktora götürdük
Sabaha kadar uyumadım😔
Eşim de hasta ateşli

Oğlumu 2 saatte bir uyandırdım koltukta oturdum
canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ya, ah bu çocuklar, şimdi iyisinizdir umarım.
başarılar dilerim mikan, bizimkiler il 3sü olmuşlardı mendil kapmacada.
Günaydin kızlar gece hiç uyumadik oğlumun karın ağrısı oldu kustu 2 saat uyumuştur ağrı kesici verdim biraz uyudu. Şimdi yine bulaniyo midesi 😔
Benim de başım ağrıyo uyuyamadigim için 🥺
canım size de geçmiş olsun, döküldü çocuklar resmen ya :(

Günaydınlaar :KK200:

canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ya, ah bu çocuklar, şimdi iyisinizdir umarım.

başarılar dilerim mikan, bizimkiler il 3sü olmuşlardı mendil kapmacada.

canım size de geçmiş olsun, döküldü çocuklar resmen ya :(
Teşekkür ederim çok şükür iyi
Bugün Topkapı gezisi var okula gitmedi🙈

Back
X