• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydin kızlar gece hiç uyumadik oğlumun karın ağrısı oldu kustu 2 saat uyumuştur ağrı kesici verdim biraz uyudu. Şimdi yine bulaniyo midesi 😔
Benim de başım ağrıyo uyuyamadigim için 🥺
Çok geçmiş olsun canım
Bahsettiğin şikayetler bağırsak enfeksiyonu belirtileri. Kızımı götürdüğümde doktor salgın var demişti😔

Evet fasülye atma, halatla çekme, koşu vs var. Çarşamba yarıştılar şimdi başka bir okulla yarışacaklar. Baya heyecanlı geçiyor, güzel bir deneyimm oldu çocuklara çok eğleniyorlar ☺️
Benim oğlum da dedi ki şenlikler var kurabiye yapar mısın herkes getirecek yiyip içiecez
Meğer onlar satışa sunulacakmış
Yanına da 100 tl aldıydı gerek yok diye

Götürürdüğüm kurabiyeden yiyemedim diye çok sinirliydi 🤦‍♀️
Oyunlar filan çok eğlenmişler ama yemek işi üzmüş oğlumu😂😂

Selam kızlar bu hafta evle sürekli ilgilendim dolaplar çok güzel oldu
Kitaplik için ayırdığım eşyaları kutuladim.
Çöpleri attım.
Süpür sil yaptım camasir yıkadım
Banyoyu dün dip köşe temizledim.

Bugün exra bir iş yapmayacağım
Markete çıkacağım. Akşam da eşim sebze alışverişini yapar. Bugün mutfakla ilgilenirim.

Cumartesi mutfak dolap kapaklarını sileceğim
Yine birkaç detaylarla ilgilenirim.
Hafta sonu da dışarıda oluruz büyük ihtimal.
haftaya artık cam ve koltuk silme kalıyor 2 günde yaparım biter.

Benim oğlum da dedi ki şenlikler var kurabiye yapar mısın herkes getirecek yiyip içiecez
Meğer onlar satışa sunulacakmış
Yanına da 100 tl aldıydı gerek yok diye

Götürürdüğüm kurabiyeden yiyemedim diye çok sinirliydi 🤦‍♀️
Oyunlar filan çok eğlenmişler ama yemek işi üzmüş oğlumu😂😂
Canım ya yanlış mı anlamış, yapıver yeniden kurabiyeyi 🤭

Selam kızlar
Bugün kışlıkları kaldırıp, yazlıklarımı çıkardım
Çünkü pazardan itibaren havaların güzelleşeceğini umut ediyorum😊
Bu arada eleme yaptım. 23 parça kıyafet, 4 çanta, kartvizitlik, gözlük, saat, telefon kılıfı, çoraplar, makyaj malzemesi..
Hamilelik kıyafetlerim duruyordu bunca zaman neden beklettiysem🙈
Belkı sonra gıyerım dıye düşünmüş olabilirsin ☺️
Ben baza altlarını sürekli elesem de sürekli dolu hiç azalmıyor🫢🫢
Benımde dolu heryer
Günaydin kızlar gece hiç uyumadik oğlumun karın ağrısı oldu kustu 2 saat uyumuştur ağrı kesici verdim biraz uyudu. Şimdi yine bulaniyo midesi 😔
Benim de başım ağrıyo uyuyamadigim için 🥺
Geçmiş olsun salgın var havalar dengesız

kızımı parka götürecektim yağmur bastırdı süt aldım eve döndüm yogurt mayaladım çamaşır astımdan geceden uykusuzum
Kızım dün akşam dısarda eve dönerken uyudu 7 de gece 1 de tekrar kalktı ve tekrar uykuya saatlerce gecemedı 🙃

Oğlum biraz uyudu probiyotik verdim ağrı kesici verdim. Yarına daha iyi olur inşallah 😑
Oğlum uyurken Kitabımı bitirdim yani işler nasıl o hale geldi anlam veremedim 😅😅

Oğlum biraz uyudu probiyotik verdim ağrı kesici verdim. Yarına daha iyi olur inşallah 😑
Oğlum uyurken Kitabımı bitirdim yani işler nasıl o hale geldi anlam veremedim 😅😅
yarına daha iyi olur inşallah, bizim de olmuştu yazmıştı buraya da çok şükür uzun sürmüyor

Merhaba, ben de minimal yaşamla ilgili adımlar atıyorum. Burayı okuyup faydalanmak istedim ama genelde sohbet olarak devam etmiş ☺️ Başlangıç için neler tavsiye edersiniz? Sizi motive eden, işinizi kolaylaştıran yöntemleri okumayı çok isterim.

S sarahconnor
Canım çok ama çok geçmiş olsun. Evet düşme çarpmalarda uyutmuyorlar, yavrum korkmuş uyumuş ama senin ara ara uyandırman iyi olmuş. Rabbim korusun tüm çocukları.

Hastası olana ayrıca geçmiş olsun. Bu geçiş havaları en riskli havalar.
Teşekkür ederim evet uyutmamak gerekiyor😔

Korkutucu oldu hepimiz için ama geçti çok şükür 🙏

Hala halı saha diyor
Dedim seni halı sahada anne terliği ile kovalarım

Merhaba, ben de minimal yaşamla ilgili adımlar atıyorum. Burayı okuyup faydalanmak istedim ama genelde sohbet olarak devam etmiş ☺️ Başlangıç için neler tavsiye edersiniz? Sizi motive eden, işinizi kolaylaştıran yöntemleri okumayı çok isterim.
Merhabalar, hoşgeldiniz.
Azla mutlu olmak
Derle topla rahatla

Bu kitapları öneririm güzel bir yol haritası çiziyor

Back
X