• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuru pilav yaptım yanına cacık yapsam yeter
Bakım yapıyım. Gelirim yine ❤️

Bu arada 52. Gündeyiz
Dün güneş kremim bitti renksiz olan sipariş verdim.

Sen bu kitabı çok beğenmiştin değil mi Mikan Mikan görünce aldım kütüphaneden
ben hayatımı düzene koyabilir miyim acaba diye bu konuyu sessiz sessiz takip ediyorum görünce yazmak istedim bu kitap benim en sevdiğim kitaplardan biri. Bir gün çocuğuma da alıp mutlaka okutacağım bir kitap. Bu arada Atticus benim çocukluk kahramanlarımdan biriydi. Görünce yazmak istedim. Umarım siz de seversiniz🌸

ben hayatımı düzene koyabilir miyim acaba diye bu konuyu sessiz sessiz takip ediyorum görünce yazmak istedim bu kitap benim en sevdiğim kitaplardan biri. Bir gün çocuğuma da alıp mutlaka okutacağım bir kitap. Bu arada Atticus benim çocukluk kahramanlarımdan biriydi. Görünce yazmak istedim. Umarım siz de seversiniz🌸
Kitabın Güzel olduğunu Bir yerlerden duymuştum nerden olduğunu bilmesem de 🤭 merak ediyodum listemdeydi teşekkür ederim 😍

Duş sonrası sac bakım kremim bitti bugün onun yedeği vardı onu çıkarttım.
Bu son yedekli ürünümdü yine stoklarım kasim indiriminde. Kullanılan ürünleri alınca 1 yıl rahat ediyorum. Yüz temizleyici vs büyük boy seçiyorum.
Aldığım ürünleri tek bir siteden sipariş verdiğim için en son ne zaman almışım bakıp ona göre hesaplıyorum.

Renkli güneş kremin hangisi? Hayırlı olsun bu arada ☺️
Aslında dermoskin ve note kullandım bundan önce, dermoskin çok güzeldi note biraz fazla geldi bana günlük kullanımda, bu defa Nivea 30 faktörlü leke açıcı nemlendiricisi varmış onu deneyeyim dedim gelince yorum yapayım biraz risk aldım 😅

Kitabın Güzel olduğunu Bir yerlerden duymuştum nerden olduğunu bilmesem de 🤭 merak ediyodum listemdeydi teşekkür ederim 😍
Ben okudum ama burada hiç yazmadım sanırım, yıllar önce okumuştum hatta tesbih ağacının gölgesinde diye devam kitabı var onu da okumuştum güzeldi ikisi de detay hatırlamıyorum 🙈

Aslında dermoskin ve note kullandım bundan önce, dermoskin çok güzeldi note biraz fazla geldi bana günlük kullanımda, bu defa Nivea 30 faktörlü leke açıcı nemlendiricisi varmış onu deneyeyim dedim gelince yorum yapayım biraz risk aldım 😅
Heliocare ve missha kullandım. Sanırım ikisi de kimyasal oranı çok yüksekmiş. Başka bir şey denemek istiyorum. Dermoskini bi araştırayım bakalım teşekkür ederim ☺️

Heliocare ve missha kullandım. Sanırım ikisi de kimyasal oranı çok yüksekmiş. Başka bir şey denemek istiyorum. Dermoskini bi araştırayım bakalım teşekkür ederim ☺️
Dermoskin çok doğal duruyordu cildi yormayan bir yapısı var ve hemen bitmiyor, ben de tekrar alacağım sanırım

Ben bunu kullanıyorum yapısını çok beğendim hiç ağır değil boyutu biraz küçük ama. İçeriğini bilmiyorum 🥲

Eklentiler

• IMG_20250504_135655.webp
    IMG_20250504_135655.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 6
Back
X