Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım. Bende iki odanın camını sildim balkonu yıkadım evi süpürdüm bugünlük yeter kalan camlari diğer günler artık. Koltuk yıkamak için makinen mi var canım ne güzel ben sildikce kir yüzeye cikiyoKoltuğu yıkadım son yorucu iş de bitmiş oldu.
Kızımı alıp geliyim dinlenecegim sonra kaldığım yerden devam
Eline sağlıkKolay gelsin canım. Bende iki odanın camını sildim balkonu yıkadım evi süpürdüm bugünlük yeter kalan camlari diğer günler artık. Koltuk yıkamak için makinen mi var canım ne güzel ben sildikce kir yüzeye cikiyo
Bende de elektrik süpürgesi kadar kiwi 4325 olan işimi görüyor çok şükür 1 senedir koltuklara özellıkle kızım birseyler sürüyor pratık oluyor halı verılıyor halı yıkamacılara ama #reklamEline sağlık
Evet ihlas aura makine var süpürmesi çok zor hantal ama yıkama için kullanıyorum çok güzel yıkıyor.
Oğlun kaç yaşında canım duygulandırdın beni gerçekten iş güç bitmiyor ama çok tatlı gerçekten 3 yaş bebek çocuk ben dıyor oyun grubuna gidiyoruz tek gırmek suan ıstemıyor düşünüyorum bazen tek okula gidecek ben eve donucemSağoloğlum küçükken bende hiç yapmiyodum yapamıyodum
yerleri birlikte boyadigimiz günler olmuştu
zaman çok çabuk geciyo bu anlarının tadıni çıkar bu anlar geri gelmiyo ama ev işleri hep var
![]()
Oğlun kaç yaşında canım duygulandırdın beni gerçekten iş güç bitmiyor ama çok tatlı gerçekten 3 yaş bebek çocuk ben dıyor oyun grubuna gidiyoruz tek gırmek suan ıstemıyor düşünüyorum bazen tek okula gidecek ben eve donucem![]()
Bende istiyorum listeme eklemiştimEline sağlık
Evet ihlas aura makine var süpürmesi çok zor hantal ama yıkama için kullanıyorum çok güzel yıkıyor.
Zor ve hareketli bir bebek benımkıdeTemmuzda 9 yaşına girecek o kadar hızlıydı ki zaman keşke tekrar bebek olsa diyorum o hallerini çok özlüyorum o kadar da zor bi bebekti ama ona rağmen geri dönüş olsa kabul ederim
![]()
Bana çok geç kalmışsin diyolar artık yorumlar da değiştiZor ve hareketli bir bebek benımkıdebana dıyorlar 2. ne zaman
Yaşımı bılmıyorlar 2.yap diyorlar yaşımı bilende yap dıyor tek cocuk o kadar çok kı artık ınsanlar gerçekten ıstemıyor da olabılır çcocuk büyüdü dıye dıyorlardırBana çok geç kalmışsin diyolar artık yorumlar da değişti![]()
Benim de yasimdan değil zaten şimdi benim yaşımdayken yeni evlenmeye basliyolarYaşımı bılmıyorlar 2.yap diyorlar yaşımı bilende yap dıyor tek cocuk o kadar çok kı artık ınsanlar gerçekten ıstemıyor da olabılır çcocuk büyüdü dıye dıyorlardır![]()
Yani belki de olmuyo çocukYaşımı bılmıyorlar 2.yap diyorlar yaşımı bilende yap dıyor tek cocuk o kadar çok kı artık ınsanlar gerçekten ıstemıyor da olabılır çcocuk büyüdü dıye dıyorlardır![]()
Herkesın herseye bır yorumu var bazı şeyler ozeldır sorulmaz ben sormam cocuk yas kaç yaşında evlendin vs vs uzar gıderYani belki de olmuyo çocuk
Parkta hiç tanimadigim insanlar söyleyenlerin çoğu![]()