Selam kızlar her yerim nasıl ağrıdı sabah şimdi daha iyi tüm kaslarım çalışmış maşallah 😅
Temizlik yaparken böyle motive ediyorum kendimi eğil kalk spor gibi oluyor
Hareket iyidir 👍

Hava kapalı olunca koltuk silsem mi kararsız kaldım.
Birazdan başlayacağım.

Koltuğu yıkadım son yorucu iş de bitmiş oldu.
Kızımı alıp geliyim dinlenecegim sonra kaldığım yerden devam

Koltuğu yıkadım son yorucu iş de bitmiş oldu.
Kızımı alıp geliyim dinlenecegim sonra kaldığım yerden devam
Kolay gelsin canım. Bende iki odanın camını sildim balkonu yıkadım evi süpürdüm bugünlük yeter kalan camlari diğer günler artık. Koltuk yıkamak için makinen mi var canım ne güzel ben sildikce kir yüzeye cikiyo

Kızımın dolabını katlandı düzenlendi 2 paket küçülen çıktı dolaptan

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 7
Kolay gelsin canım. Bende iki odanın camını sildim balkonu yıkadım evi süpürdüm bugünlük yeter kalan camlari diğer günler artık. Koltuk yıkamak için makinen mi var canım ne güzel ben sildikce kir yüzeye cikiyo
Eline sağlık 😊
Evet ihlas aura makine var süpürmesi çok zor hantal ama yıkama için kullanıyorum çok güzel yıkıyor.

Eline sağlık 😊
Evet ihlas aura makine var süpürmesi çok zor hantal ama yıkama için kullanıyorum çok güzel yıkıyor.
Bende de elektrik süpürgesi kadar kiwi 4325 olan işimi görüyor çok şükür 1 senedir koltuklara özellıkle kızım birseyler sürüyor pratık oluyor halı verılıyor halı yıkamacılara ama #reklam ☺️yazayım ınsta da olduğu gibi

Sağol ❤️ oğlum küçükken bende hiç yapmiyodum yapamıyodum 😅 yerleri birlikte boyadigimiz günler olmuştu 😂 zaman çok çabuk geciyo bu anlarının tadıni çıkar bu anlar geri gelmiyo ama ev işleri hep var 😬😬
Oğlun kaç yaşında canım duygulandırdın beni gerçekten iş güç bitmiyor ama çok tatlı gerçekten 3 yaş bebek çocuk ben dıyor oyun grubuna gidiyoruz tek gırmek suan ıstemıyor düşünüyorum bazen tek okula gidecek ben eve donucem 🥲

Oğlun kaç yaşında canım duygulandırdın beni gerçekten iş güç bitmiyor ama çok tatlı gerçekten 3 yaş bebek çocuk ben dıyor oyun grubuna gidiyoruz tek gırmek suan ıstemıyor düşünüyorum bazen tek okula gidecek ben eve donucem 🥲
😍 Temmuzda 9 yaşına girecek o kadar hızlıydı ki zaman keşke tekrar bebek olsa diyorum o hallerini çok özlüyorum o kadar da zor bi bebekti ama ona rağmen geri dönüş olsa kabul ederim 🤭

😍 Temmuzda 9 yaşına girecek o kadar hızlıydı ki zaman keşke tekrar bebek olsa diyorum o hallerini çok özlüyorum o kadar da zor bi bebekti ama ona rağmen geri dönüş olsa kabul ederim 🤭
Zor ve hareketli bir bebek benımkıde🤭bana dıyorlar 2. ne zaman

Bana çok geç kalmışsin diyolar artık yorumlar da değişti 😂
Yaşımı bılmıyorlar 2.yap diyorlar yaşımı bilende yap dıyor tek cocuk o kadar çok kı artık ınsanlar gerçekten ıstemıyor da olabılır çcocuk büyüdü dıye dıyorlardır ☺️

Yaşımı bılmıyorlar 2.yap diyorlar yaşımı bilende yap dıyor tek cocuk o kadar çok kı artık ınsanlar gerçekten ıstemıyor da olabılır çcocuk büyüdü dıye dıyorlardır ☺️
Benim de yasimdan değil zaten şimdi benim yaşımdayken yeni evlenmeye basliyolar 😂
Oğlum büyük ya araları yakın olması gerekiyomus 😁

Yani belki de olmuyo çocuk 😂😂
Parkta hiç tanimadigim insanlar söyleyenlerin çoğu 😂

Back
X