- 23 Eylül 2013
- 25.089
- 51.829
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eviniz hayırlı olsun güle güle oturunMia- ve
Scss94 ayrıntılı anlatımınız için teşekkür ederim. 200lü sayfaları okuyorum oradan sadeleşme adımlarınızı öğrenmek faydalı oluyor. Minimalizmle 4 yıl önce Marie Kondo'nun kitabıyla tanıştım. Eşya biriktiren biri değilim ama bi taşınma sürecine girdim. 1 ay sonra müstakil bir eve geçeceğim. Temizlik, düzen açısından az emekle iyi bir düzen oturtmak istiyorum. İki oğlum var 7 ve 3 yaşlarında. Youtube'dan videolar izliyorum. Kategorilere ayırıp ayıklamalara başladım. Hedefim gereksiz eşyalardan arınıp az ve öz eşyayla rahat yaşamak.
Bu harika bir grup olmuş aşırı harcama ve maksimalist yaşayıp aldıklarının alacaklarının ve daha daha alacaklarının hiç sonu gelmeyen biri olarak tanıştığım minimalist yaşamı çok sevdim beş yıl önce tanıştım ve biranda bitmek bilmeyen harcamalarım ihtiyaçlarım bıçak gibi kesildi nerdeyse 5 yıldır makyaj malzemesi almadım birçok şeyi kısıtlı aldım benim ölene kadar yetecek eşyam olmuş daha 20 yaşında ne kadar büyük hatalar yaptığımu erken farkettim çok şükür sizleri takipte kalacağım bu alışveriş detoksunu bende geçen yıl yapmıştım ocak ve haziran arası hiç birşey almadım yiyecek harici ğç ay yine uygulayacağım bende yine57. Gün alışveriş detoksuna devam
Kalan gün 18
Hafta sonu 60. Gün olacak ve son 2 haftamız kalacak daha dün gibi
En güzel mağaza kendi dolabımız![]()
Tebrik ederimBu harika bir grup olmuş aşırı harcama ve maksimalist yaşayıp aldıklarının alacaklarının ve daha daha alacaklarının hiç sonu gelmeyen biri olarak tanıştığım minimalist yaşamı çok sevdim beş yıl önce tanıştım ve biranda bitmek bilmeyen harcamalarım ihtiyaçlarım bıçak gibi kesildi nerdeyse 5 yıldır makyaj malzemesi almadım birçok şeyi kısıtlı aldım benim ölene kadar yetecek eşyam olmuş daha 20 yaşında ne kadar büyük hatalar yaptığımu erken farkettim çok şükür sizleri takipte kalacağım bu alışveriş detoksunu bende geçen yıl yapmıştım ocak ve haziran arası hiç birşey almadım yiyecek harici ğç ay yine uygulayacağım bende yine
Tebrik ederim
Maksimalistlerin bu geçişte declutter tekniğini uygulaması daha mantıklı oluyor sonuçta para verip alınmış ürünler sizi uzun süre idare edecektir
Bu video aklıma geldi sizi okurken
Evet alışveriş detoksunun çok faydasını gördüm
Eksiklik hissettiğim de alternatif varmi diye düşünüyorum dolabima tekrar bakıyorum.
Gerçekten ihtiyacım varsa 75 gün sonunda alacağım. Sonra tekrar başlayacağım
Stil danismanindan 2 günlük dolap detoksu kombinleme seansı aldım demişti ki her yaza girerken 1 mavi jean 1 beyaz jean alıyorum bir Yılda zaten eskiyor onu eleyip tekrar her yıl yeniliyorum herkes şaşırdı ve mantıklı bulduk,hayalimde bir oda dolusu kıyafeti vardır diye düşünürken 150 parça kıyafeti olduğunu söyledi. Gerçekten çok parçaya değil, temel gerekli olana ihtiyaç var. Alıp giyip kullanıp yenilenmek mi yada dolabi doldurup sırasının gelmesini beklemek mi bu aydınlanmayı yaşamak bile keyifli geliyor
![]()
Teşekkür ederimVerdiğin bilgiler çok değerli tüm mesajlarını tek tek okumak istiyorum, minimalist yaşamda herşeyi atıp en sadesini almakla, yada daha modernini almakla karıştırılabiliyor önemli olan eldekilerle yetinebilmek, gerçekten kıyafet cilt temizlik ürünleri kremler takılar sadece saat konusunda bile her kıyafete ayrı marka saat almaya çalışırdım, ayakkabı okadar fazlaydıki halen kullanıyorum halen bitiremedim 7 kapaklı gardrop tıka basa kıyafet doluydu valizler hariç halen seçiyorum bitmiyor veriyorum azalmış sayılmaz halen 4 kapağı doldurup taşırıyor inşallah daha fazlasını yapacağım, videoyu izleyeceğim, stil danışmanı aslında ihtiyaç kadar alıp kullanıp eskitip tekrar ihtiyaç kadar almaktan mı bahsetmiş ?
Onların nem çekme özelliği yok benimki kurutek marka nemi topluyor hava temizleme özelliği de varKızlar günaydın![]()
Mia- canım hava temizleyicinin markası neydi Dyson almak istedik ama fiyatları arasında uçurum bi fark var acaba Xiaomi alsak işimizi görür mü Dyson mi alalım bilemedim . Listemden bişey daha gidiyor hadi bakalım
![]()