Slm kızlar, iyi haftalar🌺

Cumartesi günü okul gezisi vardı. Küçük oğlumu da beraber götürdüm. Konya sözüm vardı, büyük oğlum babası ile gitmişti 2 sene önce ben de büyüyünce seni götüreceğim demiştim, sözümü tutmuş oldum çok eğlendik☺️

Dün de anneler günü olunca eşim hediye almadım kahvaltıya gidelim dedi 😂 öyle biraz deniz havası alıp geldik.
Anneler günümüz kutlu olsun 🌺

Mia- Mia- bir sonraki detoksa ben de katılırım ama temmuzun 2. Haftası. İlk hafta tatilde olacağım Allah kısmet ederse kesin harcama yaparım 🙈

benim de biraz planlama yapmam lazım, çok yoğun geçiyor dağıldım biraz. Kitap okumayalı çok oldu, oğlumla ingilizce dersi yapıyorum onu bile salladım bu aralar

Cumartesi günü okul gezisi vardı. Küçük oğlumu da beraber götürdüm. Konya sözüm vardı, büyük oğlum babası ile gitmişti 2 sene önce ben de büyüyünce seni götüreceğim demiştim, sözümü tutmuş oldum çok eğlendik☺️

Dün de anneler günü olunca eşim hediye almadım kahvaltıya gidelim dedi 😂 öyle biraz deniz havası alıp geldik.

Mia- Mia- bir sonraki detoksa ben de katılırım ama temmuzun 2. Haftası. İlk hafta tatilde olacağım Allah kısmet ederse kesin harcama yaparım 🙈

benim de biraz planlama yapmam lazım, çok yoğun geçiyor dağıldım biraz. Kitap okumayalı çok oldu, oğlumla ingilizce dersi yapıyorum onu bile salladım bu aralar
Konya da nereleri gezdiniz canım ☺️ kitap okumayı hep birlikte bırakmış olmamız 😁😁
Bugün itibariyle başlıyoruz 💪

Kızlar dün ben de yazamadım
Anneler günümüz kutlu olsun

Dün kayınvalidemlerdeyim
Güzel geçti sayılır

Mia- Mia- nereye gidiyorsunuz ben geçmişi çok okuyamadım

Konya da nereleri gezdiniz canım ☺️ kitap okumayı hep birlikte bırakmış olmamız 😁😁
Bugün itibariyle başlıyoruz 💪
Başlayalım evet 👍

Devri alem parkı, mevlana müzesi, bilim merkezini gezdik. Çarşıda etli ekmek yedik. En son da avmye uğradık. Özellikle devri alem parkına bayıldı ☺️

Başlayalım evet 👍

Devri alem parkı, mevlana müzesi, bilim merkezini gezdik. Çarşıda etli ekmek yedik. En son da avmye uğradık. Özellikle devri alem parkına bayıldı ☺️
Aa evet orası çok güzeldi biz hava çok sıcakken gitmiştik yine de bayılmıştı çocuklar. Çok iyi olmuş valla 😍

Günaydın haftasonu annem ve ablam gezmeye geldi, anneler gününe denk gelince tekne turu ayarladık sezonu açtık 😅 pazar günü de hap beraber pastayla kutladık yoğun ve güzel bir hafta sonuydu ❣️
Nisan ayında başlayan alışveriş konusundaki dikkatle birlikte gün içinde en zaruri ihtiyaçları alıyorum, zincir marketlere girmeyince param cebimde kaldı gerçekten hiç ihtiyaç da duymuyorum, evimizde her şey fazlasıyla var yeter ki yönetmeyi bilelim 👊

Tatil harcamanı ayrı hesaplarsin birsey olmaz 😅
Bu hafta herkes rutinlere dönmeye çalışıyor galiba 😂

Günaydın haftasonu annem ve ablam gezmeye geldi, anneler gününe denk gelince tekne turu ayarladık sezonu açtık 😅 pazar günü de hap beraber pastayla kutladık yoğun ve güzel bir hafta sonuydu ❣️
Nisan ayında başlayan alışveriş konusundaki dikkatle birlikte gün içinde en zaruri ihtiyaçları alıyorum, zincir marketlere girmeyince param cebimde kaldı gerçekten hiç ihtiyaç da duymuyorum, evimizde her şey fazlasıyla var yeter ki yönetmeyi bilelim 👊
Hafta içi bende markete girmemeye çalışıyorum girersem mutlaka bişeyler almak zorundayımısım gibi alıyorum. Hafta sonu haftalık alışveriş yapıyorum. Hafta içleri sadece salı günü oğlum kurstan dönerken girmek istiyo aktüel ürün bakmayı seviyo çocuğum anası gibi 😁
Tekne turu çok iyi olmuş 😍

İşleri bitirdim geldim okul saati yaklaştı birazdan çıkarım artık yarına daha rahat geçer.
Öğlen arası kitap okuma ve planlama yapacağım.
Öğleden sonra yemek yapsam yeter
İzleyecek dizim de kalmadı max a 1 ay üye oldum günüm bitmeden bakıyım hangi diziler var

Ortalığı toparladım mutfağı hallettim çamaşır serdim. Evi süpürüp silmek kaldı. Şimdi oğlumu okula bırakıp gelince yaparım. Mutfaktan kesme tahtasini eledim kötü olmuş. 3 tane de bardak eledim makinede çizilmiş epey. Bı tane de tepsi var ona karar vermemiştim şuan verdim atıyorum onu da 😁

Toz aldım, yerleri süpürdüm sildim
Balkonu, banyoyu temizledim
Mutfağın halısıyla, banyonun paspasını yıkadım
1 çift spor ayakkabı eledim.

Şimdi termosa çay demleyeceğim. Okuldan sonra arkadaşlarla parka götüreceğiz çocukları.

Back
X