Eveeet bugün biraz bakım biraz temizlik günüü. Saçlarıma yağ sürdüm, kuru fırça yaptııım ,çamasirlari ayırdım birinci posta yıkanıyor. Bugün kitabım biter yeni kitaplar aldım bugün gelecek ona başlarım. (Sineklerin Tanrısı ve Beyaz Zambaklar Ülkesinde )
Şimdi kahvaltımızı hazırlıycam . Sirkeli suyumu içem 😁
Akşam da bisiklet sürmeye çıkarız dolaşıp geliriz.
Dün yüzmede hoca çok zorladı stres oldum ben de eşime söyledim bişey olmaz olsun alışsın dedi bide sanayiye göndercem diyorum 😁😁😁
Ne güzel planlar yapılmış

Beyaz zambaklar ülkesini ben okudum çok güzel ama tekrar okumak istiyorum 😍

Benim de teknenin gelen eşyaları var nevresim koltuk kılıfları filan onlar yıkanacak

İçli köfte yapacağım içini yaptım dışını da makine yoğurur
Oğlum kahvaltı yapıyor benim canım bişey istemedi çay yaptım kendime

Kedinin tedavisi devam ediyor ama o ağzındaki enfeksiyon ben gitmeden geçmeyecek gibi inşallah geçer🙏
Yavruların da gözünü burnunu temizledim elim kadarlar bana tıslıyorlar😂😂

Ne güzel planlar yapılmış

Beyaz zambaklar ülkesini ben okudum çok güzel ama tekrar okumak istiyorum 😍

Benim de teknenin gelen eşyaları var nevresim koltuk kılıfları filan onlar yıkanacak

İçli köfte yapacağım içini yaptım dışını da makine yoğurur
Oğlum kahvaltı yapıyor benim canım bişey istemedi çay yaptım kendime

Kedinin tedavisi devam ediyor ama o ağzındaki enfeksiyon ben gitmeden geçmeyecek gibi inşallah geçer🙏
Yavruların da gözünü burnunu temizledim elim kadarlar bana tıslıyorlar😂😂
Yaaa her gün çok güzel şeyler hazırlıyosun maşallah içli köfte hiç yapmadım daha önce
Ouy inşallah iyi olur canım tamamen iyi olmasa da toparlar sen gidene kadar inşallah. Yaaa yerim onları çok cesurlar kediler bayılıyorum yaa oğlum da öyle sokaktan eve zor geliyoruz her gördüğümüz kediyi sevmek istiyo 😍

Yaaa her gün çok güzel şeyler hazırlıyosun maşallah içli köfte hiç yapmadım daha önce
Ouy inşallah iyi olur canım tamamen iyi olmasa da toparlar sen gidene kadar inşallah. Yaaa yerim onları çok cesurlar kediler bayılıyorum yaa oğlum da öyle sokaktan eve zor geliyoruz her gördüğümüz kediyi sevmek istiyo 😍
Evcil hayvanla büyüyen ya da sokak hayvanlarını seven besleyen yardım eden çocuklara insanlara bayılıyorum
Öpüyorum oğlunun güzel yüreğinden❤️❤️

Eveeet bugün biraz bakım biraz temizlik günüü. Saçlarıma yağ sürdüm, kuru fırça yaptııım ,çamasirlari ayırdım birinci posta yıkanıyor. Bugün kitabım biter yeni kitaplar aldım bugün gelecek ona başlarım. (Sineklerin Tanrısı ve Beyaz Zambaklar Ülkesinde )
Dün yüzmede hoca çok zorladı stres oldum ben de eşime söyledim bişey olmaz olsun alışsın dedi bide sanayiye göndercem diyorum 😁😁😁
Ohh eline sağlık 😊

Selam kızlar
Bugün Dolabımdan giyiniyorum detoks günlerine başlamış bulunuyoruz
1. Gün 🔥

Kurallar açık ve net giyim, aksesuar ,ayakkabı ,çanta almak yok
İhtiyaç dahilinde bakım ürünleri alabilirsiniz.
13 Eylül son gün.
75 gün bence idare edilebilir bir süreç nasıl yönetmek istediğiniz size kalmış.
Ben bu sürede alışveriş bütçesi oluşturmaya başlayacağım. Zarf sistemi kuracağım.

Bayramdan beri alışveriş yapmıyordum.
Bu 75 günle ilerleyebildigim kadar devam ettirmek. Kasım aralık gibi. Sonra istediğim ürünleri buldukça yavaş yavaş alacağım.

Sabah nevresimleri değiştirdim.
Birazdan ütü yapacağım.
Bakım yaparım, kitap okurum.
Yemek karnıyarık pilav salata
Akşama parka çıkarız paten sürer kızım.
Gündem böyle 😊

Selam kızlar
1. Gün 🔥

13 Eylül son gün.
Ben bu sürede alışveriş bütçesi oluşturmaya başlayacağım. Zarf sistemi kuracağım.

Bu 75 günle ilerleyebildigim kadar devam ettirmek. Kasım aralık gibi. Sonra istediğim ürünleri buldukça yavaş yavaş alacağım.
Aaa başladık değil mi hadi bakalım 😍😍

Sineklerin Tanrısını ben okudum ama beğenmedim. Çok satanlardaydı belki sen beğenirsin.

Selam kızlar
1. Gün 🔥

13 Eylül son gün.

Avmdeyim birine hediye aldım. Detoksun 1.günü olduğu aklımda😊 Keten elbiseler gördüm indirime girmiş. Ne indirimi hemen daha yazın başındayız🙈
Evet Temmuza geldik ama havalar geç ısındı ya bu sene bana daha yeni yaz gelmiş gibi geliyor🤣

Avmdeyim birine hediye aldım. Detoksun 1.günü olduğu aklımda😊 Keten elbiseler gördüm indirime girmiş. Ne indirimi hemen daha yazın başındayız🙈
Evet Temmuza geldik ama havalar geç ısındı ya bu sene bana daha yeni yaz gelmiş gibi geliyor🤣
Yeni sezon ürünler aşırı pahalı ya ne yaşıyoruz anlamıyorum mecbur indirim yapıyorlardır.😅

Ayyy ben bir şey alamadan yeni detoks geldi ya 😂
Neyse elimdekileri iyice kullanayım eskiteyim zaten yazın bir şort tişört yetiyor, çok çok gözümün kaldığı bir şey olursa alırım birkaç haftaya şehre inme planımız var eşim alışveriş yapacak 😅

Neyse elimdekileri iyice kullanayım eskiteyim zaten yazın bir şort tişört yetiyor, çok çok gözümün kaldığı bir şey olursa alırım birkaç haftaya şehre inme planımız var eşim alışveriş yapacak 😅
Ben de bugün mağazaları gezerken ilk günden elenmeyeyim diye direndim😊

Eşin alirsa sayılmaz onlar hediye niyetine almis olursun 😁
Bu son detoks zaten bir daha yapmayız galiba.

Vücut kremim bitti sipariş vermeye üşeniyorum 🙃
Kuru yağım var onunla devam edeceğim bir süre.

Eşin alirsa sayılmaz onlar hediye niyetine almis olursun 😁
Bu son detoks zaten bir daha yapmayız galiba.
Bence devam edelim yaa
Bugün valiz hazırlarken ne kadar çok giymediğim kıyafet olduğunu anladım
Bir gün giyerim diye saklamışım hep
Bu sene gereksiz kıyafet almadım çok iyi geldi bana detoks

Back
X